Login / Register 0 items | $0.00 New @ KVR
User avatar
fluffy_little_something
KVRAF
 
11266 posts since 5 Jun, 2012, from Portugal

Postby fluffy_little_something; Mon May 14, 2018 12:47 pm Re: New Poly-ana update (MPE!)

No idea who that is. But yes, I want to see the flesh and bones :hihi: The zeros and ones 8)
chk071
KVRAF
 
15549 posts since 10 Apr, 2010, from Germany

Postby chk071; Mon May 14, 2018 12:53 pm Re: New Poly-ana update (MPE!)

fluffy_little_something wrote:No idea who that is.

Quite a charmer. I watched a documentary about him once, which was quite thrilling. ;)
contrary
KVRian
 
1305 posts since 12 Mar, 2007

Postby contrary; Tue May 15, 2018 1:58 pm Re: New Poly-ana update (MPE!)

What kind of copy protection is this using now days ????
Financial solvency and KVR Mix as well as oil and water.
User avatar
thecontrolcentre
KVRAF
 
22219 posts since 27 Jul, 2005, from the wilds of wanny

Postby thecontrolcentre; Tue May 15, 2018 2:00 pm Re: New Poly-ana update (MPE!)

^^ Key file
User avatar
mgw38
KVRian
 
872 posts since 26 Jul, 2015, from Philadelphia

Postby mgw38; Wed May 16, 2018 5:22 am Re: New Poly-ana update (MPE!)

simmo75 wrote:
mgw38 wrote:
simmo75 wrote:This update crashes Ableton Live 10 on mac and Poly-Ana has the worst GUI ever...
Wish the guy would just get a decent GUI and make a freakin installer.


Never got beyond that crash as well. Had to revert back to the old version.


The Admiral got back to me. He told me to remove the skins folder as that’s what’s causing the crash. Worth a go. I just can’t deal with the original skin so will wait till he fixes it.


Just to give this topic closure. The latest version that is available now fixes this issue.
User avatar
SMH
KVRist
 
107 posts since 22 Feb, 2017

Postby SMH; Wed May 16, 2018 4:23 pm Re: New Poly-ana update (MPE!)

mgw38 wrote:
simmo75 wrote:
mgw38 wrote:
simmo75 wrote:This update crashes Ableton Live 10 on mac and Poly-Ana has the worst GUI ever...
Wish the guy would just get a decent GUI and make a freakin installer.


Never got beyond that crash as well. Had to revert back to the old version.


The Admiral got back to me. He told me to remove the skins folder as that’s what’s causing the crash. Worth a go. I just can’t deal with the original skin so will wait till he fixes it.


Just to give this topic closure. The latest version that is available now fixes this issue.


Ya skins all work again!! http://www.admiralquality.com/poly-ana- ... -released/
Previous

Moderator: Moderators (Main)

Return to Instruments