Login / Register 0 items | $0.00 New @ KVR
sraymar
KVRist
 
50 posts since 30 Jun, 2005, from Fullerton

Postby sraymar; Fri Dec 12, 2014 4:39 pm Help!

For some odd reason in Win 8.1 VM3 and VAZ2010 help doesn't feature any pictures. Fortunately the text is still there. Any fixes for this?
User avatar
whyterabbyt
Beware the Quoth
 
25969 posts since 3 Sep, 2001, from R'lyeh Oceanic Amusement Park and Funfair

Postby whyterabbyt; Sat Dec 13, 2014 3:35 am Re: Help!

Im not sure about Vaz2010, but VazModular has its help files in .chm format. If that's consistent, then you could try installing the winhelp support for your version of Windows.

http://support.microsoft.com/kb/917607

Also, there's some info on fixing problems with Winhelp here:

http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... 3b59a07cb8

Not got access to Win8/Vaz2010 myself though, sorry.
"The bearer of this signature is a genuine and authorised pope."
MadGav
KVRian
 
511 posts since 8 Nov, 2000

Postby MadGav; Sat Dec 13, 2014 4:05 am Re: Help!

If you've upgraded from Windows 8 did it work on that version. I think I have an 8.1 VM prepared so will see if this occurs for me.

Martin
sraymar
KVRist
 
50 posts since 30 Jun, 2005, from Fullerton

Postby sraymar; Sat Dec 13, 2014 7:25 am Re: Help!

I installed WinHlp32.exe but that didn't bring in the pics. There was some advice on tweeking the registry at the command prompt but I didn't have the cajones for that just yet. I'll let you take a stab at that one.

I only had Win 8 on for a short time and installed VM3 and VAZ 2010 after the Win 8.1 update.

BTW, I have an old copy of Cool Edit 2000 that won't open its help file at all.
MadGav
KVRian
 
511 posts since 8 Nov, 2000

Postby MadGav; Mon Dec 29, 2014 7:15 am Re: Help!

I've just spun up my Windows 8.1 x64 VM, and the help is working fine, this is VAZ Modular 3.2.4 the current version.
sraymar
KVRist
 
50 posts since 30 Jun, 2005, from Fullerton

Postby sraymar; Tue Dec 30, 2014 6:32 am Re: Help!

MadGav wrote:I've just spun up my Windows 8.1 x64 VM, and the help is working fine, this is VAZ Modular 3.2.4 the current version.


Same here, works fine now. Oddly enough so does VAZ 2010 1.13! I wonder if that recent update had anything to do with it?

Steve

Moderator: MadGav

Return to VAZ Synths