Login / Register 0 items | $0.00 New @ KVR
dougb256
KVRist
 
54 posts since 5 Jun, 2015
1. Yes, I did open a support ticket first.

2. My poor old Novation Impulse 61 is dying, so I picked up a Behringer Motor 61 to replace it. I was setting up a new preset for use with the B-5. I was programing the drawbars, using the 9 faders on the controller. Faders 1-8 mapped perfectly and work as expected, but as soon as I move fader 9 I get a very high pitched D note. Only way to kill it is either quit the program, turn on percussion, or push in the fader, taking the 1' drawbar out of the signal. So fader 9 maps to the 1' drawbar just fine, but I can't adjust it without getting that high pitched D. If I look onscreen, the 1' drawbar is greyed out.

3. MIDI Monitor shows no stuck notes, and is showing that fader 9 is sending CC 20.

4. This only happens with the latest version; if I use B5-V2 there are no problems.
Running Logic Pro 10.4 under Sierra on a late 2012 27" iMac wth 24 GB RAM :tu:
thysm00
KVRian
 
736 posts since 5 May, 2008, from France
Which version are you using? i know it's the 2.2, but we just released a new one (a couple days ago) that fixes a similar problem when the preset in use is not the B one.
Image
dougb256
KVRist
 
54 posts since 5 Jun, 2015
I’m using the most recent, I think. A week or so ago? I got an email, so I downloaded and installed it. I tried it on a little controller with no drawbars and everything seemed fine.
Running Logic Pro 10.4 under Sierra on a late 2012 27" iMac wth 24 GB RAM :tu:
dougb256
KVRist
 
54 posts since 5 Jun, 2015
The most recent version that I have is from Feb 2nd. I see that there is a version that was released on Feb 20th. I'm downloading that one, will let you know if it fixes it.
Running Logic Pro 10.4 under Sierra on a late 2012 27" iMac wth 24 GB RAM :tu:
thysm00
KVRian
 
736 posts since 5 May, 2008, from France
This version will fix your problem.
I forgot to add a release note to this version, but i will do it now.
Image
dougb256
KVRist
 
54 posts since 5 Jun, 2015
I think the problem is fixed, but I am going to do more testing. The 1' drawbar stuck note is fixed, but percussion didn't come on until I switched to the old version and then back to the newest. I'll do more testing to see if that was a one-time thing.

Thanks for letting me know about the update!
Running Logic Pro 10.4 under Sierra on a late 2012 27" iMac wth 24 GB RAM :tu:
dougb256
KVRist
 
54 posts since 5 Jun, 2015
I can't replicate the percussion issue, so I'm satisfied that the issue has been corrected. Thanks again!
Running Logic Pro 10.4 under Sierra on a late 2012 27" iMac wth 24 GB RAM :tu:

Moderator: thysm00

Return to AcousticsampleS