Login / Register  0 items | $0.00 New @ KVR

Diva Issue (Arp Multiply)

Gooble
KVRer
 
3 posts since 12 Jan, 2018

Postby Gooble; Fri Jan 12, 2018 4:41 pm Diva Issue (Arp Multiply)

Hi, i have a Problem with Diva

When i adjust the Multiply Button of the Arp Section and stop the DAW it always switches Back to initial value. This really sucks. How can i fix it? So everytime i stop and play again my Daw its the old value.

The tempo selector (1/8, 1/16, 1/32) seems to be affected as well, but cant say this so sure like about the Multiply reset.

Do you have any advice how to fix it?

Thanks
Gooble
KVRer
 
3 posts since 12 Jan, 2018

Postby Gooble; Fri Jan 12, 2018 4:58 pm Re: Diva Issue (Arp Multiply)

Lol, was able to fix it by linking the control to a midi CC and setting that by the DAW...

But i'd consider this still an issue, usually it should just stay like it is by itself ^^
tasmaniandevil
KVRist
 
365 posts since 22 Mar, 2005, from Germany

Postby tasmaniandevil; Mon Jan 15, 2018 2:47 am Re: Diva Issue (Arp Multiply)

This sounds a bit like there might be an accidentally created automation track being created for that parameter in your host. Maybe have a look at your host project and check if an automation lane exists for that multiply parameter.
Gooble
KVRer
 
3 posts since 12 Jan, 2018

Postby Gooble; Wed Jan 17, 2018 12:20 pm Re: Diva Issue (Arp Multiply)

Yes you are probably right.

I tried same thing in new project and all is working fine.

and Diva stores the value there properly like a charm 8)

Moderator: u-he Mods

Return to u-he