Login / Register  0 items | $0.00New @ What is KVR? Submit News Advertise

presets banks alpha3

Official support for: linplug.com

Moderator: Peter from LinPlug

colystuart
KVRist
 
122 posts since 12 Jan, 2006

Postby colystuart; Tue Feb 21, 2012 9:53 am presets banks alpha3

every time i open alpha 3.2 in cubase 6.0.5 64bit,the presets arent showing in the preset windo for alpha 3.i have to click on the folder icon and point to a bank,then when i click on a preset in a bank the preset banks then show in alpha interface.
any ideas?
User avatar
Peter from LinPlug
KVRian
 
1236 posts since 24 Oct, 2000

Postby Peter from LinPlug; Tue Feb 28, 2012 6:22 am

I guess that the Alpha Banks are no longer where they are expected to be, this can happen for a number of reasons, e.g. manually moved folders, moved plugin, changed drive letter, when migrating windows (e.g. Vista -> 7), or when moving from a 32 bit to a 64 bit host.
A fresh install of Alpha should fix this.
colystuart
KVRist
 
122 posts since 12 Jan, 2006

Postby colystuart; Tue Feb 28, 2012 7:04 am

hi,i did a fresh install and its still the same.
i will try the new update,i see released today,and let you know.
User avatar
Peter from LinPlug
KVRian
 
1236 posts since 24 Oct, 2000

Postby Peter from LinPlug; Tue Feb 28, 2012 7:40 am

The update is Mac only, as we have no known issues on PC.

In this case I would recommend to manually clean the registry from anything that reads "Alpha" in the Registry (HKEY_CurrentUser/Software/LinPlug). I guess you moved from 32 to 64 bit recently ?
colystuart
KVRist
 
122 posts since 12 Jan, 2006

Postby colystuart; Wed Feb 29, 2012 2:07 am

no i didnt move.when i installed alpha 1st it was 64 bit.
colystuart
KVRist
 
122 posts since 12 Jan, 2006

Postby colystuart; Wed Feb 29, 2012 2:15 am

how do i clean the registry?
colystuart
KVRist
 
122 posts since 12 Jan, 2006

Postby colystuart; Wed Feb 29, 2012 2:34 am

its ok i googled it.
i donre that,and it ok now.
thanks.
User avatar
Peter from LinPlug
KVRian
 
1236 posts since 24 Oct, 2000

Postby Peter from LinPlug; Wed Feb 29, 2012 5:00 am

I'm glad its solved.

Moderator: Peter from LinPlug

Return to LinPlug