What is KVR Audio? | Submit News | Advertise | Developer Account

Options (Affects News & Product results only):

OS:
Format:
Include:
Quick Search KVR

"Quick Search" KVR Audio's Product Database, News Items, Developer Listings, Forum Topics and videos here. For advanced Product Database searching please use the full product search. For the forum you can use the phpBB forum search.

To utilize the power of Google you can use the integrated Google Site Search.

Products 0

Developers 0

News 0

Forum 0

Videos 0

Search  

The final countdown (to gold)

Official support for: tx16wx.com

Moderator: elcallio

KVRian
 
785 posts since 27 May, 2005, from Stockholm
 

Postby elcallio; Wed Nov 14, 2012 3:37 am

I intend to release the gold version of TX16Wx 2.0 later tonight.
If anyone has a bug (not feature request) they did not report (or I did not fix), now would be a very good time to mention it ;-)

Once the final 2.0 is out I will be more conservative with fix builds (you might have to wait a week or two), and my main focus will be the Pro version.

Cheers
/C
TX16Wx Software Sampler:
http://www.tx16wx.com/
KVRer
 
14 posts since 20 Jul, 2012, from Poland
 

Postby apiekarczyk; Thu Nov 15, 2012 12:22 am

Well... it's me, ND again...
It is not a big problem but when browsing a patches, every time I change a directory the browser opens a report: "Could not read file:" without giving a file name. I close the raport then and browse further...

ND
KVRian
 
785 posts since 27 May, 2005, from Stockholm
 

Postby elcallio; Thu Nov 15, 2012 2:03 am

apiekarczyk wrote:Well... it's me, ND again...
It is not a big problem but when browsing a patches, every time I change a directory the browser opens a report: "Could not read file:" without giving a file name. I close the raport then and browse further...

ND


Do you mean the built in file browser? Or file selectors?
This is weird, because I've made pretty sure there are no problems traversing the directory trees. Do you have some weird permissions set up? Can you browse the same folders using explorer or the DAWs own file browsers / dialogs?
TX16Wx Software Sampler:
http://www.tx16wx.com/
KVRian
 
785 posts since 27 May, 2005, from Stockholm
 

Postby elcallio; Thu Nov 15, 2012 3:03 am

Truly Sweden's finest hour in music... :lol:
TX16Wx Software Sampler:
http://www.tx16wx.com/
KVRer
 
14 posts since 20 Jul, 2012, from Poland
 

Postby apiekarczyk; Thu Nov 15, 2012 4:06 am

Maybe this help:
https://lh4.googleusercontent.com/EmSirDEqzIpKqyryPWC9kqXEwXKew7vTcR118JHED9cBdq9sL5N5lsA3VPJ2qR4eREoeJtyGCgg

It appears allways when I'm browsing patches with "preview" function and try to open a directory.
KVRian
 
785 posts since 27 May, 2005, from Stockholm
 

Postby elcallio; Thu Nov 15, 2012 4:15 am

apiekarczyk wrote:Maybe this help:
https://lh4.googleusercontent.com/EmSirDEqzIpKqyryPWC9kqXEwXKew7vTcR118JHED9cBdq9sL5N5lsA3VPJ2qR4eREoeJtyGCgg

It appears allways when I'm browsing patches with "preview" function and try to open a directory.


I don't have permission to view that URL. You need to share it publicly,
TX16Wx Software Sampler:
http://www.tx16wx.com/
KVRer
 
14 posts since 20 Jul, 2012, from Poland
 

Postby apiekarczyk; Thu Nov 15, 2012 4:15 am

KVRian
 
785 posts since 27 May, 2005, from Stockholm
 

Postby elcallio; Thu Nov 15, 2012 4:34 am

apiekarczyk wrote:Something goes wrong, try this link:
https://docs.google.com/file/d/0B7TMCOkdKm8zWGVGU280XzJKeWc/edit


Ok, I can see the message box, however, I really cannot reproduce this problem. I am still guessing this happens due to something with folder permissions being different on you computer. It is obviously a bug of sorts, but since I don't know what causes it I don't know how much I can do for now. My previous questions stand: does this happen for all folders, or just some? And can you browse these folders from the DAW?

I've verified that file selector browsing + preview works as it should on both XP and W7, 32 and 64 bit here. More info needed on this one.
TX16Wx Software Sampler:
http://www.tx16wx.com/
KVRer
 
14 posts since 20 Jul, 2012, from Poland
 

Postby apiekarczyk; Thu Nov 15, 2012 5:02 am

There is no problem with browsing when "preview" function is off. It looks like sampler would like to load directory as patch, programme. When I ignore the message I can still borwsing and loading patches but with every directory change message appear again.

Moderator: elcallio

Return to CWITEC