What is KVR Audio? | Submit News | Advertise | Developer Account

Options (Affects News & Product results only):

OS:
Format:
Include:
Quick Search KVR

"Quick Search" KVR Audio's Product Database, News Items, Developer Listings, Forum Topics and videos here. For advanced Product Database searching please use the full product search. For the forum you can use the phpBB forum search.

To utilize the power of Google you can use the integrated Google Site Search.

Products 0

Developers 0

News 0

Forum 0

Videos 0

Search  

UniWire with Pro Tools 10

Anything about hardware musical instruments.

Moderator: Moderators (Main)

Jace Everett
KVRer
 
3 posts since 3 Dec, 2012, from United States

Postby Jace Everett; Mon Dec 03, 2012 7:28 am UniWire with Pro Tools 10

I'm running an HD Native system on a Mac Pro (OS 10.7).

I just purchased the top line Muse Receptor 2 Pro Max+ and am having trouble with Uniwire.
It works fine from Receptor to Mac, but using it within ProTools is causing massive audio dropouts.

CPU usage on the Receptor and Mac are both well under 10%.

Pro Tools is buffered at 128 and the Receptor at 256.

What's the solution here? The sole reason for the purchase was to be able to split the CPU load and have my VI's run more smoothly within Pro Tools.

Frustrating! :(
Signature blocked until 5 posts made
Peter999
KVRian
 
775 posts since 25 May, 2006

Postby Peter999; Tue Dec 04, 2012 2:17 am

I think this is the wrong place to post this. Probably will get more answers when posting in the Muse Research forum:

http://www.kvraudio.com/forum/viewforum.php?f=45

---
Jace Everett
KVRer
 
3 posts since 3 Dec, 2012, from United States

Postby Jace Everett; Tue Dec 04, 2012 9:43 am

Alright, thanks.
Signature blocked until 5 posts made

Moderator: Moderators (Main)

Return to Hardware (Instruments and Effects)