What is KVR Audio? | Submit News | Advertise | Developer Account

Options (Affects News & Product results only):

OS:
Format:
Include:
Quick Search KVR

"Quick Search" KVR Audio's Product Database, News Items, Developer Listings, Forum Topics and videos here. For advanced Product Database searching please use the full product search. For the forum you can use the phpBB forum search.

To utilize the power of Google you can use the integrated Google Site Search.

Products 0

Developers 0

News 0

Forum 0

Videos 0

Search  
User avatar
KVRAF
 
2535 posts since 2 Feb, 2005, from Raincoast of Grayland

Postby mandolarian; Fri Jan 25, 2013 6:05 pm

valley wrote:
mandolarian wrote:The account 'content' part of the page drools onto the page footer and the Save profile button is no longer visible.


Image

:lol: :cry: :lol:
perception: the stuff reality is made of.
User avatar
KVRian
 
1134 posts since 24 Dec, 2004, from Adelaide, South Australia

Postby audiobot202; Sat Jan 26, 2013 3:03 am

I had a Mackie account and tried to log into the new T site with the old details. The password didn't work so I did a password reset, which I received via email.

I saw only my T1 info there (but not T2 or T3) and decided to upgrade to T4 today. I did that and the new upgrade license shows in my account.

When I launch T4 to input the key using my new account details it tells me there's a license error and that I don't have a Tracktion account yet (which I clearly do).
I've also tried my old Mackie user and password and it tells me the key does not exist on the server.
Tracktion is BAAAAAACK !!!
User avatar
KVRian
 
1491 posts since 13 Mar, 2004, from here

Postby pwal; Sat Jan 26, 2013 3:06 am

same - i had to reset my pw on the new website, which now all works, but the app doesn't recognise my account... grrrr
User avatar
KVRian
 
1134 posts since 24 Dec, 2004, from Adelaide, South Australia

Postby audiobot202; Sat Jan 26, 2013 3:48 am

pwal wrote:same - i had to reset my pw on the new website, which now all works, but the app doesn't recognise my account... grrrr


So, you get the same error as me when you go to input your account details for the unlock?
Tracktion is BAAAAAACK !!!
bk
KVRian
 
1415 posts since 15 Aug, 2003, from Indianapolis

Postby bk; Sat Jan 26, 2013 6:59 am

jules wrote:Apparently the problems are mainly caused by weirdnesses in the database that we inherited from LOUD...

So LOUD managed to find one more way to screw Tracktion users. :x
Image
KVRian
 
751 posts since 14 Aug, 2005

Postby mikebeck; Sat Jan 26, 2013 12:51 pm

I also can't log in to the Tracktion site with my Mackie account info. I am able to log in to the Mackie site. My Mackie login details have not changed in years.
I'll be patient and will upgrade when this is fixed. This is just info for the Tracktion team.
Thank you VERY much for getting Tracktion back in business.
KVRer
 
6 posts since 29 Apr, 2011, from Cologne, Germany

Postby strogon14; Sat Jan 26, 2013 12:58 pm

Hmm, I wonder what the support forum on the tracktion.com web site is for if the developers actually seem to be more active here...

Is any one actually reading the problem reports over there?

In particular, I and other are having problems resetting their passwords, because the database access seems incorrectly configured. Details see here:

http://www.tracktion.com/support/forum/ ... cess-error

Just tested it again and the error persists.


Chris
KVRist
 
497 posts since 14 Feb, 2006, from Berkeley, CA

Postby Winstontaneous; Sat Jan 26, 2013 1:15 pm

valley wrote:Image

Kinda cute, but I'd hate to see what the "HTML with inline styles" mug looks like!

Still experiencing license key issues, I have faith Jules & co. will get them sorted soon. Watching LOUD's incompetence over the years (not just Mackie, Ampeg too) gives me a sense of the bodge TSC has to wade through.
KVRian
 
638 posts since 1 Apr, 2005, from Illinois
 

Postby Mauvehead; Sat Jan 26, 2013 1:57 pm

Same issues as everyone else here. T4 says I don't have a Tracktion.com account. Silly Tracktion. At any rate, I logged back into my old Mackie account (I haven't logged in over there in probably three or four years I'm guessing). My password was showing as invalid so I had Mackie's system send it to my email address as I assumed I somehow forgot what it was.

The password Mackie had on hand was completely bogus and something that I've never used ever. I assume my account at Mackie got hacked or compromised or something. Not good. Not sure if that is it all related to the issues TSC is having with the user data Mackie handed over everything over to Jules? Sounds like a mess on Mackie's part. One more reason I'm glad Jules is at the helm again. Stupid Mackie...
Proprietor of Fine Music and Hot Sauce...

www.theFPband.blogspot.com
KVRian
 
1286 posts since 3 Jan, 2005

Postby fedexnman; Sat Jan 26, 2013 1:57 pm

What I noticed , when i go to unlock T4 its got my machine id or computer # from my OLD T3 license on that 1st dark grey screen , anyway that computer id # on THE OLD T3 had some uppercase then lowercase letters in it , but on THE NEW T4 on that dark grey screen its the same # but its ALL uppercase without any lowercase letters . I wonder if this is problem with it not getting unlocked ????
KVRAF
 
4636 posts since 28 Nov, 2002, from Chicago
 

Postby valley; Sat Jan 26, 2013 5:12 pm

Winstontaneous wrote:Kinda cute, but I'd hate to see what the "HTML with inline styles" mug looks like!


About the same I'd imagine. It'd just use ten times as much ink to do it. :wink:
Someone shot the food. Remember: don't shoot food!
KVRist
 
76 posts since 7 Sep, 2004, from Metro NYC

Postby rlindsey0; Sun Jan 27, 2013 7:27 am

Still don't see my T2 and T3 licenses in My Account. I know I could still get the T4 upgrade, but I'm a little worried what might happen if my T3 install should get corrupted and I have to reauthorize (this happened to one of my colleagues). I can't move on fully from T4 yet because I'm in the middle of an album project.
Win7 Pro SP1, Intel i5 2500K/ASUS P8Z68, 1TB/500GB 7200 rpm, Roland Quad Capture; Clevo W150ER, Intel i7 3630M, nVidia GT650M, 256GB SSD, 1TB 7200 rpm
User avatar
KVRAF
 
4406 posts since 2 Feb, 2003, from lost in music
 

Postby rsmus7; Sun Jan 27, 2013 9:03 am

audiobot202 wrote:I had a Mackie account and tried to log into the new T site with the old details. The password didn't work so I did a password reset, which I received via email.

I saw only my T1 info there (but not T2 or T3) and decided to upgrade to T4 today. I did that and the new upgrade license shows in my account.

When I launch T4 to input the key using my account details ...


almost the same here,(I can login with my old account details), my T2 +T3 licenses are missing,
and when I want to register it tells me it can't connect to the tracktion.com webserver ??????
Last edited by rsmus7 on Sun Jan 27, 2013 12:34 pm, edited 1 time in total.
darkend bank for ZebraHZ click here
Imageweb
User avatar
KVRian
 
1491 posts since 13 Mar, 2004, from here

Postby pwal; Sun Jan 27, 2013 9:42 am

audiobot202 wrote:
pwal wrote:same - i had to reset my pw on the new website, which now all works, but the app doesn't recognise my account... grrrr


So, you get the same error as me when you go to input your account details for the unlock?
it would appear so...
KVRian
 
751 posts since 14 Aug, 2005

Postby mikebeck; Sun Jan 27, 2013 12:48 pm

Last night, I was able to log into the Tracktion site with my Mackie info and buy the upgrade.
Authorization went fine, AU plugin scan went fine!
OSX 10.6.8
I did notice my T2 license was not showing in my account, but my T1 license allowed the upgrade.
Thanks for fixing this.
PreviousNext

Moderators: ModuLR, valley, jules, TSC

Return to Tracktion