What is KVR Audio? | Submit News | Advertise | Developer Account

Options (Affects News & Product results only):

OS:
Format:
Include:
Quick Search KVR

"Quick Search" KVR Audio's Product Database, News Items, Developer Listings, Forum Topics and videos here. For advanced Product Database searching please use the full product search. For the forum you can use the phpBB forum search.

To utilize the power of Google you can use the integrated Google Site Search.

Products 0

Developers 0

News 0

Forum 0

Videos 0

Search  

Problem with Diva

Official support for: u-he.com

Moderator: Urs

halisray
KVRer
 
8 posts since 17 Feb, 2011, from Canada

Postby halisray; Sun Feb 24, 2013 9:28 am Problem with Diva

Running it in Ableton.. for some reason no 2 notes play at the same time...

I have a C note then I play a G on top of the C and the C ceases to play in my clip...

any ideas why?

thanks
User avatar
ariston
KVRAF
 
2831 posts since 28 Jun, 2009, from Wherever I lay my hat

Postby ariston; Sun Feb 24, 2013 9:38 am

Ummmm.... maybe it's a monophonic patch?
halisray
KVRer
 
8 posts since 17 Feb, 2011, from Canada

Postby halisray; Sun Feb 24, 2013 9:45 am

The patch is HS Angel Wings.

How do I make the notes play at the same time?
User avatar
bluedad
something special
 
7990 posts since 15 Mar, 2002, from Birmingham, Alabama

Postby bluedad; Sun Feb 24, 2013 9:59 am

halisray wrote:The patch is HS Angel Wings.

How do I make the notes play at the same time?
look at the second slot to the left of the master output knob..does it say mono or poly? If it's mono, that's why it's only one note.
I want to thank IK for the trip to Hawaii and for letting me play with ST3 since January.
User avatar
digitalboytn
KVRian
 
658 posts since 7 Dec, 2008, from Global Cowboy

Postby digitalboytn; Sun Feb 24, 2013 10:03 am

ariston wrote:Ummmm.... maybe it's a monophonic patch?


:hihi:
Sorry - I don't use auto-tune....
halisray
KVRer
 
8 posts since 17 Feb, 2011, from Canada

Postby halisray; Sun Feb 24, 2013 10:07 am

the mode says Poly..

this is really weird..
leggie
KVRian
 
818 posts since 27 Sep, 2009, from Bristol UK

Postby leggie; Sun Feb 24, 2013 10:09 am

It's a poly patch and hammering my 4 core to the point where the mouse is sluggish !!! and only 'great' mode. (3 notes)

Possibly that ? Diva scoffing your cpu cycles :hihi: try it in draft mode.
Last edited by leggie on Sun Feb 24, 2013 10:10 am, edited 1 time in total.
halisray
KVRer
 
8 posts since 17 Feb, 2011, from Canada

Postby halisray; Sun Feb 24, 2013 10:10 am

it is in draft lol

any other ideas?
leggie
KVRian
 
818 posts since 27 Sep, 2009, from Bristol UK

Postby leggie; Sun Feb 24, 2013 10:11 am

New computer? choose another patch ? :shrug:
User avatar
digitalboytn
KVRian
 
658 posts since 7 Dec, 2008, from Global Cowboy

Postby digitalboytn; Sun Feb 24, 2013 10:14 am

halisray wrote:it is in draft lol

any other ideas?


Buy a new computer :wink:
Sorry - I don't use auto-tune....
User avatar
Urs
u-he
 
17204 posts since 7 Aug, 2002, from Berlin

Postby Urs; Sun Feb 24, 2013 2:56 pm

halisray wrote:Running it in Ableton.. for some reason no 2 notes play at the same time...

I have a C note then I play a G on top of the C and the C ceases to play in my clip...

any ideas why?

thanks

Hmmm... can you send us a screenshot of the editor window to support at u-he dot com?

Might be related to an accidental MIDI Learn, or really just anything.

Also, which revision do you use? Is it 903 or the latest beta?

Cheers,

Urs

Moderator: Urs

Return to u-he