What is KVR Audio? | Submit News | Advertise | Developer Account

Options (Affects News & Product results only):

OS:
Format:
Include:
Quick Search KVR

"Quick Search" KVR Audio's Product Database, News Items, Developer Listings, Forum Topics and videos here. For advanced Product Database searching please use the full product search. For the forum you can use the phpBB forum search.

To utilize the power of Google you can use the integrated Google Site Search.

Products 0

Developers 0

News 0

Forum 0

Videos 0

Search  

"Could not read ..." error

Official support for: tx16wx.com

Moderator: elcallio

KVRist
 
46 posts since 9 Jul, 2006, from Sweden

Postby cerendir; Sun Dec 15, 2013 1:57 pm

Hi,

I've been getting this error ever since I upgraded to the latest version.

Image

It happens everytime the plugin loads. Also, projects saved with older versions of TX16Wx does not load properly. They throw me this error, and TX16Wx shows up with no loaded samples, just the default settings.

Any idea what might be the problem?
KVRian
 
786 posts since 27 May, 2005, from Stockholm
 

Postby elcallio; Sun Dec 15, 2013 2:33 pm

So, the modulation preset is a bad, yet rather old "woops". It complains because your preset file contains an entry with "Amp" as destination. However, "Amp" was deprecated already in 2.2.3, so those files should have failed loading (maybe with out a message?) already then.

However, this should have no impact whatsoever on loading projects or sound data files. Can you send me any project (and associated sound data) that fails loading so I can check it out?

/C
TX16Wx Software Sampler:
http://www.tx16wx.com/
KVRist
 
46 posts since 9 Jul, 2006, from Sweden

Postby cerendir; Wed Dec 18, 2013 7:08 am

Sorry for the delay, home from work with a sick kid here so I don't have a lot of time to spend at the computer. Will send you a project ASAP.

Moderator: elcallio

Return to CWITEC