What is KVR Audio? | Submit News | Advertise | Developer Account

Options (Affects News & Product results only):

OS:
Format:
Include:
Quick Search KVR

"Quick Search" KVR Audio's Product Database, News Items, Developer Listings, Forum Topics and videos here. For advanced Product Database searching please use the full product search. For the forum you can use the phpBB forum search.

To utilize the power of Google you can use the integrated Google Site Search.

Products 0

Developers 0

News 0

Forum 0

Videos 0

Search  

New T-RackS Master EQ 432 NOW AVAILABLE (full GUI pic inside)

VST, AU, etc. plug-in Virtual Effects discussion

Moderator: Moderators (Main)

zeep
KVRian
 
1289 posts since 17 May, 2005

Postby zeep; Sun Mar 02, 2014 8:02 am Re: New T-RackS gear NOW AVAILABLE (full GUI pic inside)

Ticket send.
Just goes to show no pc/windows install is alike. I have plenty of other plugins that remember vst locations fine every update. :)

/OT

I'm happy with the Master EQ 432. Seems to help me in area's where i would sometimes "over-eq" using my normal eq.
surferman
KVRist
 
212 posts since 27 Mar, 2008

Postby surferman; Sun Mar 02, 2014 11:27 am Re: New T-RackS gear NOW AVAILABLE (full GUI pic inside)

Well, I can't use the demo. I used it for a day or two but now it doesn't show up as available for trial. I open the custom shop and it shows available for 7 more days, but I can't select it in the T-racks CS shell.
http://www.kirkpitts.com > Surfing, skateboarding, Music Making Man and tech fool (new website)
http://www.miltonland4sale.com >Land For sale in Milton Florida
Agreed
KVRian
 
1137 posts since 2 Mar, 2009, from Crossett, Arkansas, USA

Postby Agreed; Sun Mar 02, 2014 11:32 am Re: New T-RackS gear NOW AVAILABLE (full GUI pic inside)

I had some trouble at first until I remembered that you have to open the CS first and keep the CS open while you're using t-racks, are you making sure to do that? Otherwise, looks like another case for the ticket team at IKMM. Well, new releases can be a bit buggy, what can you do :(
Agreed
KVRian
 
1137 posts since 2 Mar, 2009, from Crossett, Arkansas, USA

Postby Agreed; Sun Mar 02, 2014 11:38 am Re: New T-RackS gear NOW AVAILABLE (full GUI pic inside)

zeep wrote:Ticket send.
I'm happy with the Master EQ 432. Seems to help me in area's where i would sometimes "over-eq" using my normal eq.


That really is the beauty of mastering gear. Much of it is intended to be very, very carefully controlled and subtle. In mixing we're used to big turns of the knobs doing big things to the sound, but a piece of mastering hardware conceived and built for the purpose of mastering - well, as you say, it can reign in some of the "DO IT HARDER!" habits that come up from time to time, hehe. It's nice to see what you can do when the range of your EQ knob goes from +/- 6dB and has a very natural curve with relation to other frequencies. Since we have a sort of psychological aversion to extremes, it seems, that can mean in practice you might (if using it experimentally rather than "I know I need precisely X at precisely Y frequency) be closer to +/-3dB. If you're avoiding the extremes.

It's not the best part about the plugin but it is a pretty nice one, imo. A sort of enforced constraint on heavier lifting, but without losing the efficacy of a power tool.
MaxFell
KVRer
 
27 posts since 18 Nov, 2011, from Russia

Postby MaxFell; Sun Mar 02, 2014 11:40 am Re: New T-RackS gear NOW AVAILABLE (full GUI pic inside)

surferman wrote:Well, I can't use the demo. I used it for a day or two but now it doesn't show up as available for trial. I open the custom shop and it shows available for 7 more days, but I can't select it in the T-racks CS shell.

+1

:?
User avatar
Peter - IK Multimedia
KVRAF
 
3880 posts since 20 Oct, 2009

Postby Peter - IK Multimedia; Sun Mar 02, 2014 11:56 am Re: New T-RackS gear NOW AVAILABLE (full GUI pic inside)

surferman wrote:Well, I can't use the demo. I used it for a day or two but now it doesn't show up as available for trial. I open the custom shop and it shows available for 7 more days, but I can't select it in the T-racks CS shell.

Have you tried the individual plugin that should be available in your DAW's plugin list? Either way, best to contact support and they'll figure out what is causing trouble for you. Thanks. They can be reached at http://www.ikmultimedia.com/support
SampleTank 3 now shipping!
New T-RackS gear
iLoud portable Bluetooth speaker
It is impossible to prove your point through paraphrasing. You can quote me on that...
surferman
KVRist
 
212 posts since 27 Mar, 2008

Postby surferman; Sun Mar 02, 2014 1:31 pm Re: New T-RackS gear NOW AVAILABLE (full GUI pic inside)

The ticket is already in but no reply yet. It is the weekend so I didn't expect a response yet, but sometimes someone on here has figured out a trick that works and shares.
Therefore:
I have found that if custom shop is open when I start the application to use the plugin, then it won't work. But if I close custom shop then let the plugin open the custom shop it will work.
Demoing didn't work that way before.
http://www.kirkpitts.com > Surfing, skateboarding, Music Making Man and tech fool (new website)
http://www.miltonland4sale.com >Land For sale in Milton Florida
User avatar
Peter - IK Multimedia
KVRAF
 
3880 posts since 20 Oct, 2009

Postby Peter - IK Multimedia; Sun Mar 02, 2014 1:47 pm Re: New T-RackS gear NOW AVAILABLE (full GUI pic inside)

Very interesting. Thanks for opening a ticket and comparing notes here does help too, of course.
SampleTank 3 now shipping!
New T-RackS gear
iLoud portable Bluetooth speaker
It is impossible to prove your point through paraphrasing. You can quote me on that...
hibidy
KVRAF
 
41156 posts since 20 Dec, 2005

Postby hibidy; Sun Mar 02, 2014 4:06 pm Re: New T-RackS gear NOW AVAILABLE (full GUI pic inside)

I'm totally not getting this guys. Whether in the shell or not, my demo is totally loading no prob. Pretty sure I'm going to get this today (I've been really sick so I haven't been playing around with it that much)
surferman
KVRist
 
212 posts since 27 Mar, 2008

Postby surferman; Sun Mar 02, 2014 4:37 pm Re: New T-RackS gear NOW AVAILABLE (full GUI pic inside)

Well, I just upgraded to Mavericks. Maybe that is related. going to run utilities and see if that makes a difference. something weird is happening because when Custom shop is running, clicking the "open custom shop to authorize the plugin" button causes a quick show of another app trying to open, then the currently open custom shop comes forward. Something isn't right.
http://www.kirkpitts.com > Surfing, skateboarding, Music Making Man and tech fool (new website)
http://www.miltonland4sale.com >Land For sale in Milton Florida
User avatar
Peter - IK Multimedia
KVRAF
 
3880 posts since 20 Oct, 2009

Postby Peter - IK Multimedia; Wed Mar 12, 2014 6:43 am Re: New T-RackS gear NOW AVAILABLE (full GUI pic inside)

I hope that any issues have been resolved via support. If not, let me know.

I realize I have only posted the Custom Shop changes video, but not the actual plugin video featuring how it sounds and works :)
http://www.youtube.com/watch?v=Q64vI09LFa0

http://www.ikmultimedia.com/trmastereq432
SampleTank 3 now shipping!
New T-RackS gear
iLoud portable Bluetooth speaker
It is impossible to prove your point through paraphrasing. You can quote me on that...
sidfrancis
KVRist
 
36 posts since 29 Apr, 2009

Postby sidfrancis; Wed Mar 12, 2014 10:45 am Re: New T-RackS Master EQ 432 NOW AVAILABLE (full GUI pic inside)

Hey Peter...

I bought it and love it. There is a question though which the support did not answer in a satisfactory way, the answer was just to standarized... :scared:

I bought credits at the custom shop and spent them right away for the Master EQ. After payment, the EQ was seemingly put from Demo mode to registered, but:
- I never got an email telling me, where to download the installation file if I wanted to install it again in the future. Probably by re-installing the custom shop? Because my former IK plugs got installed totally different, with challenge /response and a serial. I got the feeling that everything is fine now but that I have nothing at hand after a computer change or such.. :o
User avatar
Peter - IK Multimedia
KVRAF
 
3880 posts since 20 Oct, 2009

Postby Peter - IK Multimedia; Wed Mar 12, 2014 11:07 am Re: New T-RackS Master EQ 432 NOW AVAILABLE (full GUI pic inside)

sidfrancis wrote:Hey Peter...

I bought it and love it. There is a question though which the support did not answer in a satisfactory way, the answer was just to standarized... :scared:

I bought credits at the custom shop and spent them right away for the Master EQ. After payment, the EQ was seemingly put from Demo mode to registered, but:
- I never got an email telling me, where to download the installation file if I wanted to install it again in the future. Probably by re-installing the custom shop? Because my former IK plugs got installed totally different, with challenge /response and a serial. I got the feeling that everything is fine now but that I have nothing at hand after a computer change or such.. :o

Hi, if you want to install again in the future you go to your IK User Area and download T-RackS Custom Shop. Once you install that you can open Custom Shop and do "Restore My Gear".
SampleTank 3 now shipping!
New T-RackS gear
iLoud portable Bluetooth speaker
It is impossible to prove your point through paraphrasing. You can quote me on that...
sidfrancis
KVRist
 
36 posts since 29 Apr, 2009

Postby sidfrancis; Sat Mar 15, 2014 11:30 pm Re: New T-RackS Master EQ 432 NOW AVAILABLE (full GUI pic inside)

Hey Peter..
Thanks for answering. Already thought so.
songshark
KVRist
 
37 posts since 19 Jun, 2009

Postby songshark; Wed Mar 19, 2014 12:02 am Re: New T-RackS Master EQ 432 NOW AVAILABLE (full GUI pic inside)

Hey Peter -- can you respond to the earlier question of when the introductory pricing expires on the EQ 432?

Additionally, have you said (or can you tell us?) whether Custom Shop credits will be able to be used on the upcoming Sampletank 3 -- either for purchasing the upgrade -- or for purchasing additional Sampletank 3 content?

Lastly -- there doesn't seem to be a place on your website where it lists the prices IN CREDITS for T-Racks CS Items. It only lists costs in dollars. By contrast, Amplitube Custom Shop costs are listed in credits -- on your website. May I request a way to see T-Racks prices in credits on a computer that doesn't have T-Racks CS installed?

Oh....and +1 for checkbox options for which T-Racks modules are automatically downloaded. I accept your statement that some people prefer getting them all, but -- why not an OPTION and everyone can have it the way that they want? Personally, I'm with those who find it a big nuisance and intrusion to have things on my system that I don't want.

Thanks, Peter.
PreviousNext

Moderator: Moderators (Main)

Return to Effects