Login / Register 0 items | $0.00 New @ KVR
MissMaltese
KVRer
 
9 posts since 12 Feb, 2018

Postby MissMaltese; Fri Feb 23, 2018 3:23 am Re: Not working

Okay, I did all that.
I uninstalled everything, sylenth1 was removed from FLstudio and from my computer.
I add an exlusion for my daw.
I installed it all again, guess what, still not working.

I honestly don't know what I do wrong. I do everything what you say and read how to install Sylenth1 from the website. But still it's not working on my computer.

So maybe you have another tip or something cause I don't know what is going on.
Lennard
KVRian
 
1008 posts since 25 Sep, 2006

Postby Lennard; Fri Feb 23, 2018 5:59 am Re: Not working

MissMaltese wrote:Okay, I did all that.

Did you check the 'Public' checkbox next to the app name also? Without that it will not work!

If it still doesn't work, try turning off the firewall altogether, by clicking the dots next to the red icons (Firewall uitschakelen) and clicking OK. Then activate Sylenth1.

MissMaltese wrote:I uninstalled everything, sylenth1 was removed from FLstudio and from my computer.

No need to do that, uninstalling will not change anything.
Image
MissMaltese
KVRer
 
9 posts since 12 Feb, 2018

Postby MissMaltese; Fri Feb 23, 2018 7:34 am Re: Not working

Yes, checked it, tried it.
And still not working..
Lennard
KVRian
 
1008 posts since 25 Sep, 2006

Postby Lennard; Fri Feb 23, 2018 10:24 am Re: Not working

Can you maybe download and run TeamViewer QuickSupport:

https://www.teamviewer.com/nl/

Then send me your Teamviewer ID and password via a private message here. Then I'll take a look and fix the problem.
Image
Previous

Moderators: BarendB, Ruben(LD), Lennard

Return to LennarDigital