What is KVR Audio? | Submit News | Advertise | Developer Account

Options (Affects News & Product results only):

OS:
Format:
Include:
Quick Search KVR

"Quick Search" KVR Audio's Product Database, News Items, Developer Listings, Forum Topics and videos here. For advanced Product Database searching please use the full product search. For the forum you can use the phpBB forum search.

To utilize the power of Google you can use the integrated Google Site Search.

Products 0

Developers 0

News 0

Forum 0

Videos 0

Search  

strange noise

Official support for: robpapen.com

Moderators: Meffy, Concretefx, Rob Papen

KVRAF
 
40192 posts since 20 Dec, 2005

Postby hibidy; Fri Jan 13, 2012 3:16 pm strange noise

Here's the original thread, didn't think starting a new one was necessary.

http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic ... highlight=

I think I've chased this down to predator and the "gator" setting. It's just bank "03 classic synths 3" and patch 32 "eight sweep" with "gator" added.

My specs are reaper 4.14 x64 and win7x64
KVRAF
 
40192 posts since 20 Dec, 2005

Postby hibidy; Fri Jan 13, 2012 3:27 pm

Ok, I just tried something. I put "gator" in the first effects place instead of in the 3rd on that patch and it went away (that icky sound)

So it's predator, any patch and "gator" in the 3 FX position. Simply solution is DON'T put gator in the 3rd FX position :lol: But if I wouldn't have posted this I'd never have found the culprit ;)
KVRAF
 
3493 posts since 6 Feb, 2003, from UK
 

Postby Concretefx; Fri Jan 13, 2012 11:53 pm

That's odd, I'll have to give a check.

Cheers

Jon
KVRAF
 
40192 posts since 20 Dec, 2005

Postby hibidy; Fri Jan 13, 2012 11:58 pm

thanks.

It is a bizarre one

Moderators: Meffy, Concretefx, Rob Papen

Return to Rob Papen