Unfiltered Audio Lion

VST, AU, AAX, etc. plug-in Virtual Instruments discussion
User avatar
KVRist
205 posts since 14 Jun, 2002 from Gothenburg, Sweden

Post Thu Jun 03, 2021 10:46 pm

thelizard wrote:
Sat Mar 27, 2021 11:01 am
I have Apple Silicon builds of everything running on my new M1, so those patches are next up for testing.
Any news on these being released?

KVRian
776 posts since 11 Dec, 2003

Post Wed Jul 21, 2021 3:13 am

Hi,

Could someone who has Lion on a PC help me out please ?

What the install path for user presets ?

User avatar
sbj
KVRian
1228 posts since 17 Aug, 2012 from Old Zealand

Post Wed Jul 21, 2021 3:36 am

brick wrote:
Wed Jul 21, 2021 3:13 am
Hi,

Could someone who has Lion on a PC help me out please ?

What the install path for user presets ?
Look here: C:/Users/"Your Name"/AppData/Roaming/UnfilteredAudio/LION/Presets
Sound C loud
Band C amp
Sanity and happiness are an impossible combination - Mark Twain
-

KVRian
776 posts since 11 Dec, 2003

Post Wed Jul 21, 2021 3:39 am

sbj wrote:
Wed Jul 21, 2021 3:36 am
brick wrote:
Wed Jul 21, 2021 3:13 am
Hi,

Could someone who has Lion on a PC help me out please ?

What the install path for user presets ?
Look here: C:/Users/"Your Name"/AppData/Roaming/UnfilteredAudio/LION/Presets
Much appreciated sbj. Thank you!

User avatar
KVRian
1115 posts since 9 Jan, 2014 from Worldwide

Post Sun Aug 01, 2021 10:21 am

Can anyone confirm this bug in LION: Tags disappear from user presets after saving them. Example, I've created some presets and saved them. Then use the "presets" button to bring up the browser and edit tags/description. After a while tags are gone!! Sometimes it was one user preset with all tags/descriptions missing, then it was ALL but one gone!

Can anyone confirm this? I've tried in Reaper and LIVE with VST2 and 3 versions (latest). WIN 10 x64.

KVRist
41 posts since 14 Nov, 2020

Post Sun Aug 01, 2021 12:54 pm

Biome_Digital wrote:
Sun Aug 01, 2021 10:21 am
Can anyone confirm this bug in LION: Tags disappear from user presets after saving them. Example, I've created some presets and saved them.
Can anyone confirm this? I've tried in Reaper and LIVE with VST2 and 3 versions (latest). WIN 10 x64.
They seem to save OK here with the Tags intact in the new version of Lion Ver 1.3, Win 10 and Bitwig 4.1. Does that mean we will be getting a NEWLOOPS Lion Preset pack soon? It would be great to hear how this synth sounds with a proper sound designer.

User avatar
KVRist
332 posts since 17 Oct, 2006 from Franche-Comté

Post Sun Aug 01, 2021 1:20 pm

Me too, I don't confirm this bug with REASON 11 under SIERRA (Mac OS X 10.12.6. _
MacPro 2 X 3.06 GHz, D.P. 9.51 & Kontakt 5.8 _ Gibson ES 295 & Explorer _ FilterBank2 Sherman & PolyEvolver Clavier CamelSpace & CamelPhatt _ Alchemy & Explorer Loïc Le Pape
https://loiclepapesteelguitars.com/

Return to “Instruments”