Sequencair, no midi in Reaper

VST, AU, AAX, etc. plug-in Virtual Instruments discussion
User avatar
Mac of BIOnighT
KVRAF
2518 posts since 3 Jun, 2005 from Italy

Post Fri Jul 31, 2020 8:24 am

I hope somebody will be able to help. I've recently switched to Reaper, everything works great, I've solved all the inevitable problems so far, except for one whose solution still escapes me:
Full Bucket's Sequencair plays, but no midi is recorded, neither on its own track, nor on the track of the instrument I route it to, and though this also plays perfectly.
I've checked and tried all of the obvious things, but I still get the same result.
Is that some kind of compatibility problem or is it me missing something?
Any help appreciated, thanks :)

DarkStar
KVRAF
9594 posts since 2 Sep, 2003 from Surrey, UK

Post Fri Jul 31, 2020 8:32 am

Set the track to Record: Output MIDI (right-click the RecArm button for the choices).
DarkStar, ... Interesting, if true
Inspired by ...

User avatar
Mac of BIOnighT
KVRAF
2518 posts since 3 Jun, 2005 from Italy

Post Fri Jul 31, 2020 10:57 am

Thank you thank you thank you, I would've never found it (I hadn't discovered that menu yet), you're great! :)

DarkStar
KVRAF
9594 posts since 2 Sep, 2003 from Surrey, UK

Post Fri Jul 31, 2020 1:04 pm

You're welcome.

Or RTFM ;)
DarkStar, ... Interesting, if true
Inspired by ...

User avatar
Mac of BIOnighT
KVRAF
2518 posts since 3 Jun, 2005 from Italy

Post Fri Jul 31, 2020 3:25 pm

This was (and still is) the only instrument that gave me that problem, I thought it was related to Sequencair, not reaper ;-)

Return to “Instruments”