Bug reports

Official support for: musicdevelopments.com
musicdevelopments
KVRAF
2795 posts since 9 Jan, 2010

Post Sat Dec 23, 2017 7:40 am

Thank you :)

v3.42 is available now! Thanks for reporting bugs and helping me with your suggestions!
Merry Christmas / Happy Holidays! :love:
Attila
http://www.musicdevelopments.com
Music Prototyping And Automated Composition Solutions

forrestlong
KVRist
72 posts since 6 May, 2014

Re: Bug reports

Post Sat Dec 23, 2017 9:15 am

Fantastic, thank you Attila! And thank you for all of your hard work this year! :tu:

Happy Christmas!
Forrest

nexussynth
KVRian
530 posts since 1 Jan, 2004

Re: Bug reports

Post Sat Dec 23, 2017 3:11 pm

Thanks much!
"..What is simple, is simply seen.."

particle_filter
KVRer
16 posts since 10 Dec, 2017

Re: Bug reports

Post Tue Dec 26, 2017 11:38 am

Thank you for the bug fixes! MIDI In in VST mode works very well now without noise in v3.42. :)

Regarding Ctrl-A in Note Editing mode, I guess you fixed a different bug. :wink: The right click window says no notes selected after I use Ctrl-A in Note Editing mode (please see the attached screenshot). I guess the content of this window is not refreshed when using Ctrl-A. I have to click one of the notes in the selected phrases so that I can edit all notes in this window.

A different bug that causes a crash: In VST mode, open the Instruments window > open VST Output folder > *Right* click on "Plug-in #1 in Cubase VST" > crash. This is fine in the standalone version, and I am not sure if this is just specific to Cubase/Win.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

musicdevelopments
KVRAF
2795 posts since 9 Jan, 2010

Re: Bug reports

Post Wed Dec 27, 2017 3:26 am

Hello particle_filter!
I fixed both of these problems today. Thanks for reporting them!
Attila
http://www.musicdevelopments.com
Music Prototyping And Automated Composition Solutions

BluGenes
KVRist
312 posts since 15 May, 2017

Re: Bug reports

Post Wed Dec 27, 2017 4:24 am

that mute bug I reported?

musicdevelopments
KVRAF
2795 posts since 9 Jan, 2010

Re: Bug reports

Post Wed Dec 27, 2017 5:23 am

I have checked the mute bug, but I am not able to reproduce any problems.
Is it the same if you drag and drop a MIDI file to a track? Not from a DAW?

Thanks,
Attila
http://www.musicdevelopments.com
Music Prototyping And Automated Composition Solutions

BluGenes
KVRist
312 posts since 15 May, 2017

Re: Bug reports

Post Wed Dec 27, 2017 8:09 am

working on a video.. hehe

BluGenes
KVRist
312 posts since 15 May, 2017

Re: Bug reports

Post Wed Dec 27, 2017 8:44 am

ta da.. I am guessing this may be isolated, but, don't know..

https://www.youtube.com/watch?v=mHnWiQv ... e=youtu.be

musicdevelopments
KVRAF
2795 posts since 9 Jan, 2010

Re: Bug reports

Post Wed Dec 27, 2017 9:10 am

I see. This is one of those embarrassing UI bugs. If you click a bit right to the 'm' the phrase will be muted... :hihi:
This is being fixed now, sorry.
Thanks for noticing this.
Attila
http://www.musicdevelopments.com
Music Prototyping And Automated Composition Solutions

particle_filter
KVRer
16 posts since 10 Dec, 2017

Re: Bug reports

Post Wed Dec 27, 2017 9:14 am

musicdevelopments wrote:Hello particle_filter!
I fixed both of these problems today. Thanks for reporting them!
Attila
Thank you, Attila!

BluGenes
KVRist
312 posts since 15 May, 2017

Re: Bug reports

Post Wed Dec 27, 2017 10:48 am

Yea, got it.. clicked on the text part and it mutes.. naw man, nothing to be embarrassed about.. hehe it happens.. now, locking your keys in the car with the engine running.. haha, yea I did that..

BluGenes
KVRist
312 posts since 15 May, 2017

Re: Bug reports

Post Wed Dec 27, 2017 11:17 am

Ok, lol, new bug.. just finding the good ones from this one project.. what I did was, I completed the song I am working on.. (will post it in user songs).

I decided I wanted an intro and just added to the end of the project. I opened the structure browser and tried to drag that part to very first part as the intro. In the structure broswer, it seemed like it did not work, but, the drag did work on the composition window.. meaning, I opened the beginning of the project and it was there, like I wanted.. if that makes sense..

BluGenes
KVRist
312 posts since 15 May, 2017

Re: Bug reports

Post Wed Dec 27, 2017 11:31 am

BluGenes wrote:Ok, lol, new bug.. just finding the good ones from this one project.. what I did was, I completed the song I am working on.. (will post it in user songs).

I decided I wanted an intro and just added to the end of the project. I opened the structure browser and tried to drag that part to very first part as the intro. In the structure broswer, it seemed like it did not work, but, the drag did work on the composition window.. meaning, I opened the beginning of the project and it was there, like I wanted.. if that makes sense..

oops, not a bug, I see what it does.. it keeps the first part as the title..

BluGenes
KVRist
312 posts since 15 May, 2017

Re: Bug reports

Post Sat Jan 06, 2018 5:11 am

quick suggestions stopped working for me. The work around at the moment is to use the circle of fifths.. and the default preview sound still to long.. can we get a setting for that? or, if there is one, I missed it..??

https://www.youtube.com/watch?v=aiXig5o ... e=youtu.be

Return to “MusicDevelopments”