Bug reports

Official support for: musicdevelopments.com
User avatar
KVRAF

Topic Starter

4376 posts since 9 Jan, 2010

Post Tue Apr 20, 2021 4:31 am

I contacted Presonus about this question. They were very nice as usual and quick with the reply, so hopefully we'll have more information soon about the missing channel selector for certain VST3 plug-ins.

Thanks,
Attila
https://www.musicdevelopments.com
Innovative music software for creative musicians - home of RapidComposer, Melodya and Syne

KVRian
1222 posts since 30 Nov, 2013

Post Tue Apr 20, 2021 5:45 am

CRASH
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

KVRist
67 posts since 10 Apr, 2017

Post Tue Apr 20, 2021 2:12 pm

musicdevelopments wrote:
Tue Apr 20, 2021 4:31 am
I contacted Presonus about this question. They were very nice as usual and quick with the reply, so hopefully we'll have more information soon about the missing channel selector for certain VST3 plug-ins.

Thanks,
Attila
Thanks :tu:
Xpoes

W10, Studio One 4.6.2, latest Reaper, Intel Core i7 9700F (8x Core) @4.7GHz, NVIDIA GeForce GTX 970, 32 GB RAM, FluidAudio SRI-2, Nektar Impact LX61+

KVRian
1222 posts since 30 Nov, 2013

Post Wed Apr 21, 2021 1:00 am

crash
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
KVRAF

Topic Starter

4376 posts since 9 Jan, 2010

Post Wed Apr 21, 2021 6:38 am

Thanks, lulukom! I investigate every crash dump.
Do you have the experimental feature "Tone Row" enabled?
https://www.musicdevelopments.com
Innovative music software for creative musicians - home of RapidComposer, Melodya and Syne

KVRian
1222 posts since 30 Nov, 2013

Post Wed Apr 21, 2021 7:11 am

DELETED
Last edited by lulukom on Sun Apr 25, 2021 2:24 am, edited 1 time in total.

KVRian
1222 posts since 30 Nov, 2013

Post Wed Apr 21, 2021 7:13 am

And yes, I still do not understand why the plugins are always present two of the same? ))

KVRer
22 posts since 8 Jan, 2018

Post Sun Apr 25, 2021 2:13 am

I think I have found a bug.
In standalone, I can copy and paste a melody from Melody Editor to Composition.
But in Reaper I can't. It says: "No item in clipboard to paste!"

Return to “MusicDevelopments”