Limiter 6 GE: EL BYPASS not working properly (level drop)

Official support for: tokyodawn.net/tokyo-dawn-labs
KVRer
2 posts since 19 Apr, 2021

Post Mon Apr 19, 2021 12:15 am

Hey folks. I'm on Reaper 6.27 using Limiter 6 GE at the very end of my signal chain. For some reason the AUTO PAD / EL BYPASS function is not working as expected (as explained in the introduction tutorial on Youtube).
When I activate AUTO PAD the level drops as expected. But when I additionally engage EL BYPASS the level drops another significant amount. What am I missing?

BTW, I'm just using the clipper and peak limiter modules. The output's drive is at zero, ceiling set to true peak.

Any help is appreciated, thanks!

User avatar
KVRian
1092 posts since 24 Feb, 2012

Post Mon Apr 19, 2021 7:28 am

Can you try to redownload and reinstall the latest version? We possibly already fixed it with a silent update.
Fabien from Tokyo Dawn Records

Check out my audio processors over at the Tokyo Dawn Labs!

KVRer

Topic Starter

2 posts since 19 Apr, 2021

Post Mon Apr 19, 2021 11:12 am

Thanks for your reply. I already had been using the latest version. Have downloaded and reinstalled the latest version anyway (Version: 1.2.3, Build date: Feb 9 2021, 06:07:03)

Unfortunately no change of behaviour. Tried both frameworks (VST2 and VST3).

This plugin is killer. If EL bypass would work this would be the ice on the cake.

Any further idea? Thanks in advance!

User avatar
KVRian
1092 posts since 24 Feb, 2012

Post Mon Apr 19, 2021 11:31 am

We'll take a closer look at it!
Fabien from Tokyo Dawn Records

Check out my audio processors over at the Tokyo Dawn Labs!

Return to “Tokyo Dawn Labs”