TX16Wx 3.5.0h Released

Official support for: tx16wx.com
User avatar
KVRian
1171 posts since 28 Jun, 2005

Post Tue Apr 13, 2021 9:43 am

elcallio wrote:
Tue Apr 13, 2021 8:13 am
@Yeager - wot! FL uses the old VST api:s, and I managed to cause a regression there. Fixed now.
Yep 3.5.0.e works as usual, thanks for the quick fix :tu: :hyper:

KVRer
10 posts since 2 Mar, 2021

Post Fri Apr 16, 2021 12:58 pm

Hi,

would it be possible to reupload version 3.5.0e for Win64 or upload it somewhere else?
I tried to download it several times, but unfortunately the file ever was invalid (never bigger than 11-17 MB). There seems to be a problem with the location, the file is stored.

many thanks
Windows 10 x64; Reaper 6.x x64; TX16Wx Pro 3.x x64 VST3

KVRAF

Topic Starter

2150 posts since 27 May, 2005 from Stockholm

Post Sat Apr 17, 2021 12:16 am

@Nolli - I just tested downloading the file, no problem. I can only guess this is a connectivity issue from your location?
TX16Wx Software Sampler:
http://www.tx16wx.com/

KVRer
9 posts since 10 Oct, 2007

Post Sat Apr 17, 2021 2:46 am

elcallio wrote:
Wed Apr 07, 2021 11:22 am
I did. Unfortunately I could not make much from them. Only that they where in a state that is not possible. :-)
I added an additional (redundant) check, but I doubt that fixes it. If you can repro it some more, I'd very much like more reports.
Thank you for helping . I contacted ableton and they pinpointed an area I don’t know if this screenshot helps, I’ll send over another crash report also

KVRer
9 posts since 10 Oct, 2007

Post Sat Apr 17, 2021 2:47 am

Screenshot
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

KVRer
10 posts since 2 Mar, 2021

Post Sat Apr 17, 2021 8:53 am

elcallio wrote:
Sat Apr 17, 2021 12:16 am
@Nolli - I just tested downloading the file, no problem. I can only guess this is a connectivity issue from your location?
Meanwhile i had success, very early in the morning. My internet connection is quite good. It could be, that the server was overloaded o.s.e.
Now i am very happy to have this wonderfull work.
Windows 10 x64; Reaper 6.x x64; TX16Wx Pro 3.x x64 VST3

KVRAF

Topic Starter

2150 posts since 27 May, 2005 from Stockholm

Post Sun Apr 18, 2021 12:38 am

@ryanrad4d - no can't really say the screenshot helps. Please send the actual crash dump files instead.
TX16Wx Software Sampler:
http://www.tx16wx.com/

KVRer
2 posts since 6 Jul, 2021

Post Mon Jul 05, 2021 4:49 pm

I think there's a regression with versions g and h regarding the "slice" mode in sampling regions. I get a "bad component" error whenever I try to change an item in the Regions area to "Slice" from the default "DFD" mode. "bad component" also continues to appear whenever the region list items are re-rendered. I didn't have any issues with this before version f.

KVRAF

Topic Starter

2150 posts since 27 May, 2005 from Stockholm

Post Tue Jul 06, 2021 3:20 am

@GCRev, I cannot repro this. You will need to provide some info on your system etc.
TX16Wx Software Sampler:
http://www.tx16wx.com/

KVRer
2 posts since 6 Jul, 2021

Post Sun Jul 11, 2021 9:06 am

@elcallio resolved after a full computer restart. That's a little odd, but I guess it does say to restart after installing.

Return to “CWITEC”