Missed notes after MIDI learn

Official support for: kirnuarp.com
KVRer
24 posts since 13 Aug, 2016

Post Sat Aug 13, 2016 6:57 am

Hello,

I am using the demo version of Cream. After I do a MIDI learn (in this case a learn on the Gate), my pattern starts to miss random notes (but the same missing notes on each pattern pass).

KVRer

Topic Starter

24 posts since 13 Aug, 2016

Post Sat Aug 13, 2016 6:59 am

Note:

Intel i7-4790 PC
16GB RAM
Windows 10 64-bit
Reaper 5.22 64-bit
Steinberg UR44

KVRer

Topic Starter

24 posts since 13 Aug, 2016

Post Tue Aug 23, 2016 7:15 am

Hello?

As far as I can see there is no contact form on the Kirnu website. So this is the support method? When can I expect a response?

KVRer

Topic Starter

24 posts since 13 Aug, 2016

Post Tue Aug 30, 2016 9:57 pm

Allrighty then. This developer will not be getting my money.

User avatar
KVRist
244 posts since 12 Jan, 2013

Post Wed Aug 31, 2016 5:28 am

Sorry I have missed your post completely.
One thing which come in to my mind is when gate value is over 0.5 then there might be overlapping notes and no new notes are triggered.
Try to record the output of missing notes. It might reveal something.

-Arto

KVRer

Topic Starter

24 posts since 13 Aug, 2016

Post Wed Aug 31, 2016 6:08 am

Ok thanks I will try this troubleshooting.

KVRer

Topic Starter

24 posts since 13 Aug, 2016

Post Wed Aug 31, 2016 11:41 am

Yes, you are right, it is the gate action, not the learn action that caused the behavior. It makes sense now. I will purchase this plug-in in the future. Thanks.

Return to “Kirnu”