Login / Register 0 items | $0.00 New @ KVR
Tappistry
KVRian
 
832 posts since 2 Aug, 2017, from San Diego, CA

Postby Tappistry; Mon May 28, 2018 2:50 pm Possible bug with Reaper?

Hi! I recently started demoing ApQualizr 2 (version 2.1.1).

While browsing through presets in Reaper 5.90, one of the modulation presets caused Reaper to crash. The preset was "Unreliable Vintage Speaker." I'm running Windows x64 and Reaper x64.

I reloaded Reaper and the plugin to see if the problem would happen again, but it's been fine ever since. Have you had any other problems reported in Reaper? Maybe it was a one-time fluke? Either way, just thought it was worth mentioning.
Tappistry
KVRian
 
832 posts since 2 Aug, 2017, from San Diego, CA

Postby Tappistry; Sat Jun 09, 2018 10:55 pm Re: Possible bug with Reaper?

Perhaps this thread was hastily made. Since that one crash, I've yet to be able to reproduce the same bug with ApQualizr2. So I'm gonna chalk that up to a random glitch on my end.

Sorry for the unnecessary concern. :)
Pflugshaupt
KVRer
 
23 posts since 12 May, 2005, from Z├╝rich

Postby Pflugshaupt; Sun Jun 10, 2018 12:29 am Re: Possible bug with Reaper?

Thanks for taking the time to thoroughly test the plugin. The main reason for no immediate reaction to your post was that I was launching the new version 2.2 of apQualizr2 at the time and thus the first reaction would have been to tell you to try this as it includes many fixes and improvements. It is available on the apulSoft.ch webpage since a few days.

Moderator: apulSoft Mods

Return to apulSoft