Purchased Product still running in DEMO mode

Official support for: precisionsound.net
KVRer
1 posts since 5 Dec, 2010

Post Sat Dec 04, 2010 7:25 pm

i purchased the Langegard pump organ, but when i open it in Kontakt 4 i still get the ***DEMO*** mode, which eventually times out and asks me to activate it via the NI Service Center. when i try to activate it in the Service Center the instrument does not show up in my list of products. what's going on?

User avatar
KVRAF
2989 posts since 18 Sep, 2006 from Rosehill Cemetery

Post Sat Dec 04, 2010 7:41 pm

Odd, it shouldn't run in demo mode or need activating in the service center at all. Sounds like you're trying to run it in the Kontakt 4 Player...its not a Kontakt player library, it needs the full version of Kontakt.


From the .pdf:
"This updated, additional file in NI Kontakt 3 and 4 format requires the full version of NI Kontakt 3 or 4 and does not work fully with the free Kontakt player!"
"a confession without need of absolution, without need of redemption"

User avatar
KVRian
954 posts since 26 Sep, 2005 from UK

Post Sun Dec 05, 2010 6:50 am

mospeaker, do you have a Kontakt 4 license?

Just to clarify further -- all Kontakt files in current Precisionsound libraries (not just the scripted ones) require the full version of Kontakt.

The distinction often causes some confusion because of the terminology that NI uses to describe the different functions and library types. Please see this page for more info: http://www.native-instruments.com/#/en/ ... /?page=957
Sound design, audio editing, and instrument programming for UVI Workstation and Falcon/MachFive
http://www.iainmorland.net

Return to “Precisionsound”