silent effect since mulab went V7

Official support for: mutools.com
User avatar
FSM77
KVRist
72 posts since 9 Feb, 2016

Post Sat Jul 14, 2018 6:33 am

Hi all

Is it just me, or is this effect silent when introduced to later versions of Mulab V7 ?

http://www.vst4free.com/free_vst.php?pl ... on&id=1451

it used to work fine on the first iteration of V7 (and back to V5 and V6) but for some reason it's just silent now. Is it just my laptop?

Can someone else try this effect and let me know?

Cheers

Steve
I MAKE FREE MUX SYNTHS

runaudio
KVRian
1138 posts since 22 Feb, 2014

Re: silent effect since mulab went V7

Post Sat Jul 14, 2018 8:48 am

Works here version 7.7.4

User avatar
FSM77
KVRist
72 posts since 9 Feb, 2016

Re: silent effect since mulab went V7

Post Sat Jul 14, 2018 9:32 am

runaudio wrote:Works here version 7.7.4
That's weird. :? Thanks for testing anyway :tu:
I MAKE FREE MUX SYNTHS

User avatar
pljones
KVRAF
6281 posts since 8 Feb, 2003 from London, UK

Re: silent effect since mulab went V7

Post Sat Jul 14, 2018 9:37 am

Try it out in a fresh download / clean install?

User avatar
FSM77
KVRist
72 posts since 9 Feb, 2016

Re: silent effect since mulab went V7

Post Sat Jul 14, 2018 3:56 pm

pljones wrote:Try it out in a fresh download / clean install?
Yep, I've tried reinstalling the VST several times and its just wont work anymore. Or are you suggesting a reinstal of mulab? :neutral:
I MAKE FREE MUX SYNTHS

runaudio
KVRian
1138 posts since 22 Feb, 2014

Re: silent effect since mulab went V7

Post Sat Jul 14, 2018 3:58 pm

Reinstall of mulab might work

User avatar
FSM77
KVRist
72 posts since 9 Feb, 2016

Re: silent effect since mulab went V7

Post Sat Jul 14, 2018 10:32 pm

runaudio wrote:Reinstall of mulab might work
will give it a go
I MAKE FREE MUX SYNTHS

Return to “MUTOOLS”