How to reach our support

Official support for: kv331audio.com
kv331
KVRAF
5578 posts since 14 Nov, 2006 from Ankara, Turkey

Post Tue Jan 29, 2019 9:20 am

Hi Fred

I bet you installed the presets on 2 separate locations. Please double check for that. Presets should be under a single location
Works at KV331 Audio
SynthMaster voted "Best VST/AU Synth of 2016" by MusicRadar readers
SynthMaster One voted "Best New Virtual Instrument of 2017" by MusicRadar readers

fdco
KVRer
15 posts since 15 Mar, 2007

Re: How to reach our support

Post Wed Jan 30, 2019 9:29 am

Hi kv331,

I don't think so.
On each computer I have a synthmaster folder in my document folder that is a symlink that point to the original synthmaster folder which is on my dropbox

ie: On my laptop and on my desktop

Code: Select all

~/Documents/SynthMaster
both point to

Code: Select all

~/Dropbox/DAW & Presets/SynthMaster
where all the presets reside.

Syncing works fine, I just have that double preset problem.

I'm on OSX 10.12 and 10.13.

Thanks for your help

Frederic

kv331
KVRAF
5578 posts since 14 Nov, 2006 from Ankara, Turkey

Re: How to reach our support

Post Wed Jan 30, 2019 10:16 am

Can you please attach synthmasterpresets.xml file?
Works at KV331 Audio
SynthMaster voted "Best VST/AU Synth of 2016" by MusicRadar readers
SynthMaster One voted "Best New Virtual Instrument of 2017" by MusicRadar readers

fdco
KVRer
15 posts since 15 Mar, 2007

Re: How to reach our support

Post Thu Jan 31, 2019 7:15 am

Yes, check your PM.

Thanks

QuantumState
KVRer
8 posts since 4 Jun, 2013

Re: How to reach our support

Post Tue Feb 12, 2019 11:49 am

Hi Kv331,
send this message today, and send it a long time ago but there was no answer.
So I sent it this way.
I use live modwheel while I play the piano, but when I stop playing and play again
the value of modwheel is 0 instead of 127
In Studio One does not pass, only in Logic Pro X
I need a solution, it's the only plugin I have that makes this thing weird....

kv331
KVRAF
5578 posts since 14 Nov, 2006 from Ankara, Turkey

Re: How to reach our support

Post Tue Feb 12, 2019 12:14 pm

This could be something related to MPE, I will test it with Logic
Works at KV331 Audio
SynthMaster voted "Best VST/AU Synth of 2016" by MusicRadar readers
SynthMaster One voted "Best New Virtual Instrument of 2017" by MusicRadar readers

QuantumState
KVRer
8 posts since 4 Jun, 2013

Re: How to reach our support

Post Sat Feb 16, 2019 8:25 am

the day I bought syntmaster was 2.6 and there the problem did not happen, from the later versions has been happening.

I thought you would fix it, but I see no, and in synthmaster one the same thing happens.

This problem makes me not use the software.

I hope you can find the solution. I can only tell you that in other daw it does not happen, for example Studio one.

Thank you for answering me.

QuantumState
KVRer
8 posts since 4 Jun, 2013

Re: How to reach our support

Post Fri Mar 08, 2019 1:31 pm

kv331 wrote:
Tue Feb 12, 2019 12:14 pm
This could be something related to MPE, I will test it with Logic
Hi !
Could you find a solution to the problem I mentioned?
Regards

Return to “KV331 Audio”