SlickEQ GE VST3 version doesn't load correctly the state of old VST2 instances

Official support for: tokyodawn.net/tokyo-dawn-labs
geroyannis
KVRAF
2119 posts since 1 Apr, 2004 from Athens, Greece

Post Sun Dec 29, 2019 11:02 am

I'm using SlickEQ GE in Cubase 9.5 and 10.5 on Windows 7 64bit.
I have some projects that were mixed with the VST2 version of the plugin. Now, I only install the VST3 version.
When I open these projects, SlickEQ loads up, the on/off buttons of the eq bands seem pressed correctly but it sounds as if bypassed and the plot on the display is flat. As soon as I change the quality state (or open and cancel smartops) everything seems and sounds as it should. I save the project and close it. But when I re-open I get the same problem, the eq plot looks and sounds flat.

I tried loading new instances of the plugin and did a copy/paste of their respective states but didn't help.

User avatar
FabienTDR
KVRian
1056 posts since 24 Feb, 2012

Re: SlickEQ GE VST3 version doesn't load correctly the state of old VST2 instances

Post Sun Dec 29, 2019 11:47 am

Interesting, can you send me the state? (the thing you copied and pasted)
Fabien from Tokyo Dawn Records

Check out my audio processors over at the Tokyo Dawn Labs!

geroyannis
KVRAF
2119 posts since 1 Apr, 2004 from Athens, Greece

Re: SlickEQ GE VST3 version doesn't load correctly the state of old VST2 instances

Post Tue Dec 31, 2019 11:14 am

Sure, here it is:

<TDRVOSSlickEQGE lowBandGainParam="4.9" lowBandFreqParam="151" lowBandShapeParam="Bell" lowBandLagParam="Off" midBandGainParam="-8.1" midBandFreqParam="250" midBandShapeParam="Narrow Bell" highBandGainParam="7.3" highBandFreqParam="8300" highBandShapeParam="Bell" eqModelParam="Japanese" eqSatParam="Off" lpBypassParam="Off" lpFreqParam="13800" lpModeParam="Steep" hpBypassParam="Off" hpFreqParam="141" hpModeParam="Normal" tiltFreqParam="650" tiltValueParam="0.0" tiltBypassParam="On" tiltTypeParam="Normal" outSatModelParam="Linear" outSatDriveParam="6.0" outGainParam="0.0" bypassParam="Off" modeParam="Stereo" lowBandBypassParam="Off" midBandBypassParam="Off" highBandBypassParam="Off" autoGainParam="Off" qualityParam="Eco" displayScaleParam="Scale: Auto" showFreqMagnitudeParam="On" hideBottomBarParam="Off" showFFTAnalyzerParam="Off"/>

User avatar
FabienTDR
KVRian
1056 posts since 24 Feb, 2012

Re: SlickEQ GE VST3 version doesn't load correctly the state of old VST2 instances

Post Sun Jan 05, 2020 2:16 pm

Many thanks, we're looking into it right now
Fabien from Tokyo Dawn Records

Check out my audio processors over at the Tokyo Dawn Labs!

Return to “Tokyo Dawn Labs”