Why might user imported wavetables/waveforms be showing up in SM1/2?

Official support for: kv331audio.com
claudedefaren
KVRist
365 posts since 10 Mar, 2013

Post Mon May 11, 2020 10:34 pm

On OSX 10.13. Is there something I need to do to get it to scan the wavetables? Even drag and drop doesn't work for me though

User avatar
Gercek_KV331
KVRist
42 posts since 8 Oct, 2014 from Turkey

Re: Why might user imported wavetables/waveforms be showing up in SM1/2?

Post Mon May 11, 2020 11:59 pm

claudedefaren wrote:
Mon May 11, 2020 10:34 pm
On OSX 10.13. Is there something I need to do to get it to scan the wavetables? Even drag and drop doesn't work for me though
Hi claudedefaren,

It could be name of your waveform files. Could you send me couple of those waveforms? I want to check them too.

All the best
Gercek

claudedefaren
KVRist
365 posts since 10 Mar, 2013

Re: Why might user imported wavetables/waveforms be showing up in SM1/2?

Post Tue May 12, 2020 5:55 am

Gercek_KV331 wrote:
Mon May 11, 2020 11:59 pm
claudedefaren wrote:
Mon May 11, 2020 10:34 pm
On OSX 10.13. Is there something I need to do to get it to scan the wavetables? Even drag and drop doesn't work for me though
Hi claudedefaren,

It could be name of your waveform files. Could you send me couple of those waveforms? I want to check them too.

All the best
Gercek
Sure, this is what I'm trying to import: https://mega.nz/file/N4Zg0bTb#QPnNXvTsK ... r-9E-piuAM

User avatar
Gercek_KV331
KVRist
42 posts since 8 Oct, 2014 from Turkey

Re: Why might user imported wavetables/waveforms be showing up in SM1/2?

Post Wed May 13, 2020 3:21 am

claudedefaren wrote:
Tue May 12, 2020 5:55 am
Gercek_KV331 wrote:
Mon May 11, 2020 11:59 pm
claudedefaren wrote:
Mon May 11, 2020 10:34 pm
On OSX 10.13. Is there something I need to do to get it to scan the wavetables? Even drag and drop doesn't work for me though
Hi claudedefaren,

It could be name of your waveform files. Could you send me couple of those waveforms? I want to check them too.

All the best
Gercek
Sure, this is what I'm trying to import: https://mega.nz/file/N4Zg0bTb#QPnNXvTsK ... r-9E-piuAM
Hi again, I just download these waveforms and copy them to Documents / SynthMaster / Waveforms and Documents /SynthMasterOne / Waveforms folders. Both SynthMaster and SynthMasyter One saw those waveforms and I can use them on both products.

claudedefaren
KVRist
365 posts since 10 Mar, 2013

Re: Why might user imported wavetables/waveforms be showing up in SM1/2?

Post Wed May 13, 2020 5:50 am

Gercek_KV331 wrote:
Wed May 13, 2020 3:21 am
claudedefaren wrote:
Tue May 12, 2020 5:55 am
Gercek_KV331 wrote:
Mon May 11, 2020 11:59 pm
claudedefaren wrote:
Mon May 11, 2020 10:34 pm
On OSX 10.13. Is there something I need to do to get it to scan the wavetables? Even drag and drop doesn't work for me though
Hi claudedefaren,

It could be name of your waveform files. Could you send me couple of those waveforms? I want to check them too.

All the best
Gercek
Sure, this is what I'm trying to import: https://mega.nz/file/N4Zg0bTb#QPnNXvTsK ... r-9E-piuAM
Hi again, I just download these waveforms and copy them to Documents / SynthMaster / Waveforms and Documents /SynthMasterOne / Waveforms folders. Both SynthMaster and SynthMasyter One saw those waveforms and I can use them on both products.
What would you recommend I try doing? I'm putting them in /[user]/Documents/Synthmaster One/Waveforms as per the manual

claudedefaren
KVRist
365 posts since 10 Mar, 2013

Re: Why might user imported wavetables/waveforms be showing up in SM1/2?

Post Wed May 13, 2020 7:07 am

Nevermind, working now. Not sure what I was doing wrong before. Thanks

Return to “KV331 Audio”