What is KVR Audio? | Submit News | Advertise | Developer Account

Options (Affects News & Product results only):

OS:
Format:
Include:
Quick Search KVR

"Quick Search" KVR Audio's Product Database, News Items, Developer Listings, Forum Topics and videos here. For advanced Product Database searching please use the full product search. For the forum you can use the phpBB forum search.

To utilize the power of Google you can use the integrated Google Site Search.

Products 0

Developers 0

News 0

Forum 0

Videos 0

Search  
KVRer
 
6 posts since 16 Feb, 2012, from New York, NY

Postby trobert; Thu Aug 16, 2012 10:04 am Looking for uninstaller, or location of all files, in order to uninstall Freeverb 1.0.4 (AU)

Hello, first, my system: MacPro 3.33 GHz 6-Core Intel Xeon, Mac OS Lion 10.7.4, Logic 9.1.7

I am having major problems with Logic crashing, and as part of my troubleshooting process, I'm uninstalling all plugins that are either incompatible or that I don't use. One plugin that I don't use is Freeverb 1.0.4.

I've already removed the "Freeverb.component" file from the Library/Audio/Plug-Ins/Components folder, but I've since realized that there may be other files installed by Freeverb on my computer.

So, can anyone can tell me:

a) the names and location of any additional files that would be installed by Freeverb 1.0.4 on a Mac (so I can remove them), or

b) if there is an uninstaller available for Freeverb 1.0.4, and whether I could use it for uninstallation of any remaining Freeverb 1.0.4 files, given the fact that I've already moved the "Freeverb.component" file to the trash.

Thanks very much for anyone's help.
KVRer
 
20 posts since 19 Aug, 2006
 

Postby sophia; Tue Aug 21, 2012 7:42 pm

Freeverb.component is the only file, so you've got all uninstalled. Good luck finding what is causing the crashes...
KVRer
 
6 posts since 16 Feb, 2012, from New York, NY

Postby trobert; Wed Aug 22, 2012 8:45 am

Thanks, Sophia. It turned out to be a bad HD and I've replaced it, but in the meantime it was good to make sure all my plugins were up to date. Thanks again. Tim
KVRer
 
6 posts since 11 Dec, 2013

Postby gwencorwin123; Wed Dec 11, 2013 8:21 pm

I'm too using the same system. When I started getting the problems as your I get it to the customer support and they helped me out with it.

Moderator: Bram

Return to Smart Electronix