What is KVR Audio? | Submit News | Advertise | Developer Account

Options (Affects News & Product results only):

OS:
Format:
Include:
Quick Search KVR

"Quick Search" KVR Audio's Product Database, News Items, Developer Listings, Forum Topics and videos here. For advanced Product Database searching please use the full product search. For the forum you can use the phpBB forum search.

To utilize the power of Google you can use the integrated Google Site Search.

Products 0

Developers 0

News 0

Forum 0

Videos 0

Search  

Synthmaster crash Online Browser

Official support for: kv331audio.com

Moderators: kv331, Teoman

psycox
KVRist
 
132 posts since 28 Apr, 2004, from switzerland

Postby psycox; Mon Dec 03, 2012 2:42 am Synthmaster crash Online Browser

every time i try to open the online libary the plugin crashes. this causes in fl studio and vsthost. i tried this on win7 64 bit and win8 pro 64bit. also with the update downloaded today.
thanx
kv331
KVRAF
 
3947 posts since 14 Nov, 2006, from Ankara, Turkey

Postby kv331; Mon Dec 03, 2012 4:50 am

Thanks, I'll look into it in x64.
psycox
KVRist
 
132 posts since 28 Apr, 2004, from switzerland

Postby psycox; Mon Dec 03, 2012 5:43 am

kv331 wrote:Thanks, I'll look into it in x64.

i only use the 32bit version of the synthmaster.
kv331
KVRAF
 
3947 posts since 14 Nov, 2006, from Ankara, Turkey

Postby kv331; Mon Dec 03, 2012 9:20 am

psycox wrote:
kv331 wrote:Thanks, I'll look into it in x64.

i only use the 32bit version of the synthmaster.


Oh I see. So the hosts are 32 bits?
liquidsound
KVRAF
 
2489 posts since 30 May, 2006, from US / Italy

Postby liquidsound; Mon Dec 03, 2012 9:25 am

Same here. Crashes everything when selecting local presets. All versions on W7.
MuLab & MUX, ZebraHZ-Bazille-ACE-Diva-Diversion-Spire-Dune2-Xils4-Aalto-Imposcar2-Serum-Synthmaster-Alchemy-Surge-Twin2
kv331
KVRAF
 
3947 posts since 14 Nov, 2006, from Ankara, Turkey

Postby kv331; Mon Dec 03, 2012 9:43 am

liquidsound wrote:Same here. Crashes everything when selecting local presets. All versions on W7.


Are you running your DAW as administrator?
liquidsound
KVRAF
 
2489 posts since 30 May, 2006, from US / Italy

Postby liquidsound; Mon Dec 03, 2012 9:46 am

I run the PC as an Administration but I can try to Run the DAW specifically as an Administration. It sounds odd but I will try.
Is it something new with the latest update?
MuLab & MUX, ZebraHZ-Bazille-ACE-Diva-Diversion-Spire-Dune2-Xils4-Aalto-Imposcar2-Serum-Synthmaster-Alchemy-Surge-Twin2
psycox
KVRist
 
132 posts since 28 Apr, 2004, from switzerland

Postby psycox; Mon Dec 03, 2012 11:54 am

kv331 wrote:
liquidsound wrote:Same here. Crashes everything when selecting local presets. All versions on W7.


Are you running your DAW as administrator?


yes i allways admin :) and the host is also 32bit.
liquidsound
KVRAF
 
2489 posts since 30 May, 2006, from US / Italy

Postby liquidsound; Mon Dec 03, 2012 7:39 pm

kv331 wrote:
liquidsound wrote:Same here. Crashes everything when selecting local presets. All versions on W7.


Are you running your DAW as administrator?
OK in Reaper 64 and 32 as Admin
I will test on others. But still I don't understand why I need to run the DAW as Admin...
MuLab & MUX, ZebraHZ-Bazille-ACE-Diva-Diversion-Spire-Dune2-Xils4-Aalto-Imposcar2-Serum-Synthmaster-Alchemy-Surge-Twin2
kv331
KVRAF
 
3947 posts since 14 Nov, 2006, from Ankara, Turkey

Postby kv331; Mon Dec 03, 2012 11:46 pm

liquidsound wrote:I run the PC as an Administration but I can try to Run the DAW specifically as an Administration. It sounds odd but I will try.
Is it something new with the latest update?


It's always been like that after v2.0

I'd recommend a re-install and then run your DAW as administrator.
psycox
KVRist
 
132 posts since 28 Apr, 2004, from switzerland

Postby psycox; Tue Dec 04, 2012 10:09 am

kv331 wrote:
liquidsound wrote:I run the PC as an Administration but I can try to Run the DAW specifically as an Administration. It sounds odd but I will try.
Is it something new with the latest update?


It's always been like that after v2.0

I'd recommend a re-install and then run your DAW as administrator.

there are also crashes when run as admin. waht should i install? its a new windows and syntmaster installation? other plugins can use the internet without problems?
kv331
KVRAF
 
3947 posts since 14 Nov, 2006, from Ankara, Turkey

Postby kv331; Tue Dec 04, 2012 4:01 pm

psycox wrote:
kv331 wrote:
liquidsound wrote:I run the PC as an Administration but I can try to Run the DAW specifically as an Administration. It sounds odd but I will try.
Is it something new with the latest update?


It's always been like that after v2.0

I'd recommend a re-install and then run your DAW as administrator.

there are also crashes when run as admin. waht should i install? its a new windows and syntmaster installation? other plugins can use the internet without problems?


Unfortunately I can not reproduce your issue on my systems. 32/64 bit tests worked fine for me.
liquidsound
KVRAF
 
2489 posts since 30 May, 2006, from US / Italy

Postby liquidsound; Tue Dec 04, 2012 4:18 pm

kv331 wrote:It's always been like that after v2.0
:o
I must have been lucky then.....

Some other DAW are crashing, but not consistently.
Anyway, eventually you'll fix anything regardless.

I'll try to have a pattern of crash and see if I can help reporting.
MuLab & MUX, ZebraHZ-Bazille-ACE-Diva-Diversion-Spire-Dune2-Xils4-Aalto-Imposcar2-Serum-Synthmaster-Alchemy-Surge-Twin2
hollo
KVRian
 
691 posts since 28 Dec, 2004

Postby hollo; Sat Jan 05, 2013 6:44 pm

SynthM.CM was running well, registered in a millisecond and when i tried uploading my new patch: Crashed the whole Cubase. (32bit)

Started again, i went online and it was working. I did not find my saved patch so i was looking in norton commander why not. The extension was missing (smpr),
i rename it and copy next to factory presets so i can see it. It was OK, then i tried to upload again, and everything crashed ...again.

Any idea or cure?

Moderators: kv331, Teoman

Return to KV331 Audio