Wusik round of bug-fixes for all products

VST, AU, AAX, etc. plug-in Virtual Instruments discussion
User avatar
WilliamK
KVRAF
5011 posts since 12 Jun, 2001 from Wusik Dot Com

Post Fri Sep 27, 2019 9:47 am

Before I finish up Wusik DLooper I will do a quick round on all reported bugs from any product. If you found something, please, report here. Include your system specs too.

-------------------------------

Wusik 8008

- [FIXED] Demonstration version doesn't allow the insertion of modules;
- [FIXED] (also demonstration version) Can't load Effects: "when I right click and choose any plugin under 'Effects' menu, none of the plugins are added to the screen.".

-------------------------------

Wusik P2000

- [FIXED, added an option to enable/disable multi-core support. Disabled by default when using the plugin versions] Clicks when loading more than one plugin instrument;
- Problem loading banks: "using P2000 to host some older VSTs, particularly ones without internal prev/next for patches, or internal bank load capabilities;
When I load a new bank (Load FXB function), P2000 still displays the previous bank, and the load doesn't happen).
I am using the free Tone 2 Firebird, and using the VST version of P2000, in BlueCats Patchwork.".

-------------------------------

Wusik ZR

- Problem with UNISON.

-------------------------------

Wusik X42

- Problem with some stereo effects getting reported as mono effects.
- Other problems reported at the following thread: viewtopic.php?p=7556227#p7556227

-------------------------------

OSX

- Logic validation fails on most plugins.

-------------------------------

Other products that have no reports yet.

Wusik Station V9
Wusik EVE V5
Wusik One
Wusik SQ200

Cheers, WilliamK
Last edited by WilliamK on Sun Nov 10, 2019 6:42 am, edited 3 times in total.

User avatar
WilliamK
KVRAF
5011 posts since 12 Jun, 2001 from Wusik Dot Com

Re: Wusik round of bug-fixes for all products

Post Fri Sep 27, 2019 10:34 am

Wusik 8008

- [FIXED] Demonstration version doesn't allow the insertion of modules;
- [FIXED] (also demonstration version) Can't load Effects: "when I right click and choose any plugin under 'Effects' menu, none of the plugins are added to the screen.".

User avatar
WilliamK
KVRAF
5011 posts since 12 Jun, 2001 from Wusik Dot Com

Re: Wusik round of bug-fixes for all products

Post Fri Sep 27, 2019 10:52 am

BTW: small feature requests are OK. Won't promise anything, but will try to do my best. :cool:

User avatar
WilliamK
KVRAF
5011 posts since 12 Jun, 2001 from Wusik Dot Com

Re: Wusik round of bug-fixes for all products

Post Fri Sep 27, 2019 12:02 pm

I just uploaded a new BETA00 for the Wusik P2000 (click on Show All Files in the Download URL area). Now, by default, it won't use the Multi Engine Code. You can click on Options and enable it to see if it works, but I think that when using as a plugin it should be Off to avoid problems as the Host/DAW itself will have its own multi core stuff. ;-)

User avatar
Michael L
KVRAF
3000 posts since 25 Jan, 2014 from The End of The World as We Knowit

Re: Wusik round of bug-fixes for all products

Post Fri Sep 27, 2019 1:32 pm

It would be helpful to update the WS9 user guide with a current diagram showing the correct OSX folder/file structure, so we can know if our install is correct.
Last edited by Michael L on Mon Sep 30, 2019 2:20 pm, edited 1 time in total.
To be or not to be?
Bb

User avatar
WilliamK
KVRAF
5011 posts since 12 Jun, 2001 from Wusik Dot Com

Re: Wusik round of bug-fixes for all products

Post Mon Sep 30, 2019 10:04 am

I just added a new piece of code to Wusik Station V9 OSX MAC Version. If the Wusik Engine Data folder is not in write mode, it will tell the user and ask to click the interface so it fixes the problem. Once you click it will ask for the user's password so it can make the changes to the folder. Please, could someone test and confirm this works as expected? Just set the folder to read-only and see if the automated code fixes things up. ;-) If this works, I can use the same code for the installer and finally fix the install problems on OSX. :hyper:

Cheers, WilliamK

User avatar
WilliamK
KVRAF
5011 posts since 12 Jun, 2001 from Wusik Dot Com

Re: Wusik round of bug-fixes for all products

Post Tue Oct 01, 2019 9:21 am

I can confirm that my latest fix for WSV9 on OSX works. Both on my machine and another user's machine. :cool: I will work on the installer for OSX again, thanks to that. :party:

User avatar
fmr
KVRAF
9124 posts since 16 Mar, 2003 from Porto - Portugal

Re: Wusik round of bug-fixes for all products

Post Tue Oct 01, 2019 9:26 am

I haven't check lately, but how is the performance of wavetables? Last time I checked, it was in need of an overhaul.
Fernando (FMR)

User avatar
WilliamK
KVRAF
5011 posts since 12 Jun, 2001 from Wusik Dot Com

Re: Wusik round of bug-fixes for all products

Post Wed Oct 02, 2019 6:08 am

I did create a new code, not sure if you have tested yet. :cool:

User avatar
WilliamK
KVRAF
5011 posts since 12 Jun, 2001 from Wusik Dot Com

Re: Wusik round of bug-fixes for all products

Post Wed Oct 02, 2019 12:05 pm

Ok, just uploaded a new set of OSX files for Wusik Station V9, Wusik 8008, Wusik EVE V5 and Wusik One. The ZIP without installer. When loading the plugin it now allows to fix the write/read issues of the Data folder.

Also uploaded a DMG file for Wusik 8008 and Wusik Station V9 that has the new installer, which also fixes all write/read folder problems and merge folders correctly. Something that OSX doesn't do. :dog:

On the download area, click Show All Files on the right to see the DMG files.

User avatar
fmr
KVRAF
9124 posts since 16 Mar, 2003 from Porto - Portugal

Re: Wusik round of bug-fixes for all products

Post Thu Oct 03, 2019 3:06 am

WilliamK wrote:
Wed Oct 02, 2019 6:08 am
I did create a new code, not sure if you have tested yet. :cool:
Unfortunately, the download link you sent me in 2018 (about one year ago), and that I was using, no longer works. :(

EDIT: It worked now :clown:

But the files there are from March 6th and March 7th. Are these the ones you are referring to?
Last edited by fmr on Thu Oct 03, 2019 4:04 am, edited 3 times in total.
Fernando (FMR)

MRT
KVRian
1093 posts since 3 Dec, 2002

Re: Wusik round of bug-fixes for all products

Post Thu Oct 03, 2019 3:15 am

Any progress on Eve 5 loading older presets?

grdh20
KVRist
132 posts since 21 Sep, 2011

Re: Wusik round of bug-fixes for all products

Post Thu Oct 03, 2019 6:51 am

thx for the updates
{2018 27" iMac-Pro-10 core-RadeonProVega56 8gb-64gb ram-2TB int ssd+<4tb Samsung850-860evo ssd's in TB3 Akitio Enclosure> UAD Apollo x6-tb3/Yamaha2050/Amphion/Bowers&Wilkins/Komplete S61Mk2} latest OSX

User avatar
WilliamK
KVRAF
5011 posts since 12 Jun, 2001 from Wusik Dot Com

Re: Wusik round of bug-fixes for all products

Post Thu Oct 03, 2019 8:21 am

Sorry, no progress on the eve old Banks. But still, eve is very simple to setup sounds.

User avatar
WilliamK
KVRAF
5011 posts since 12 Jun, 2001 from Wusik Dot Com

Re: Wusik round of bug-fixes for all products

Post Sun Oct 06, 2019 6:37 am

Did anyone test the new OSX installers yet? :cool:

Return to “Instruments”