Croatian woman with fast fingers and 'key-tar'

Anything about MUSIC but doesn't fit into the forums above.
Post Reply New Topic
RELATED
PRODUCTS

nibbzious wrote:
Voidoid Surrealist wrote: From Noox:
Image
Oh my god, that BONES pic is timeless
DEFINITELY! :D :D :D maaaan....
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. - Jiddu Krishnamurti

Also form the original thread, here's McLillith having a guess at what BONES is crooning to us:
McLilith wrote:
Noox wrote:Image
You let me violate you
You let me penetrate you

Help me!
:band2:
:lol: :lol: :lol:

I swear, I haven't been able to hear that song anymore without thinking of that damn pic :cry: :lol:

/speaking of Croatia...Hey galwaypark! Where's those liks to gange music you promised? :hihi:

Davor aka "dave"
malo previse seres. u nekim stvarima imas pravo ali kad to netko drugi cita mislit ce da ovdje zive ljudozderi. obisao sam puno mjesta na svijetu i nisam bas nasao neko bolje mjesto za zivot. USA, UK (London mozda, a ostalo?), Njemacka, Austrija, Tajvan :).... Nizozemska? Nisam nigdje vidio ruznije zene od njihovih, nije ni cudo da si dofurao curu od doma.
Nikad mi nije bilo jasno zasto kod nas ima toliko ljudi mazohistickih sklonosti. Valjda nas folklor namece da moras pljuvati po samome sebi. A i tu su prisutni neki kompleksi mnanje vrijednosti i osobne frustracije. Da ne spominjem fasisticke izvjave o naciji koja je sklona schizofreniji. fakat seres. neces dobiti nicije odobravanje ako budes pljuvao po svojima.

btw, da cujemo sto si to snimio i koje su ti reference ... ili mozda opet samo seres...

Voidoid Surrealist wrote:/speaking of Croatia...Hey galwaypark! Where's those liks to gange music you promised? :hihi:
Dunno, I can't find them anymore, sorry.

BTW, I'm not being a localpatriot here, but DuX might have overreacted a bit. It's not all that bad here. I mean, you don't really think Beirut is a pile of ruins, do you? Is Moscov really a powerty ridden city destroyed by mafia shootouts? I don't think so. And they also, and many more come to mind, had their troubles in their time, and still do. Zagreb is by no means some godforsaken village in the vampire infested mountains, and neither are most of the bigger cities in Croatia.
(Not like they're New York or something, but hey...)

Just my two cents.
A member of the imaginary Phil Elverum appreciation association.

galwaypark wrote:
Voidoid Surrealist wrote:/speaking of Croatia...Hey galwaypark! Where's those liks to gange music you promised? :hihi:
Thats OK, after some more searching, I just found some freakin' GOLDMINES of the stuff through this site:
http://www.fon.hum.uva.nl/paul/CroatianFolkSinging/

/that's it, i'm so fed up with the world that i'm gonna move to the dinaric mountains and live out the rest of my life as a screaming sheepherder
:hihi:

I have been in Croatia several times (had a girlfriend from Zagreb). :-) Seems to me like a nice place.
But I'm from Bulgaria and possibly I'm already brain-damaged and my ideas for "nice place" are seriously distorted :-)
The coast is really sweet (I've been on Rab only) although I really missed the sand from our beaches. :-)))

davor wrote:
cptgone wrote:I think the photo with Bones' head is quite an improvement upon the original, esthetically...

In other words, you would rather f%&k Bones than her:) Oh, go on, admit it, you're a latent gay who can't play an instrument :D
f**k Bones? Fonk that!
I'm just another straight male.

...and I'm quite good at strumming my red guitar ;)

OK, I'll translate:
luka2807 wrote:Davor aka "dave" malo previse seres.
Davor AKA Dave, you're badly hung [litterally: provisioned].
luka2807 wrote: mazohistickih […] osobne frustracije […] fasisticke schizofreniji.
You are a masochistic obscenely frustrated fascist schizo.
luka2807 wrote: fakat seres.
Be f**ked!

As a kid, I liked Dubrovnik and Hvar... The locals we met were nice people... And there was a very nice Yougoslavian girl in my class long ago.

Hey cptgone,

its not allowed here to curse. youll be banned by moderator. :)

luka2807 wrote:Davor aka "dave"
malo previse seres. u nekim stvarima imas pravo ali kad to netko drugi cita mislit ce da ovdje zive ljudozderi. obisao sam puno mjesta na svijetu i nisam bas nasao neko bolje mjesto za zivot. USA, UK (London mozda, a ostalo?), Njemacka, Austrija, Tajvan :).... Nizozemska? Nisam nigdje vidio ruznije zene od njihovih, nije ni cudo da si dofurao curu od doma.
Nikad mi nije bilo jasno zasto kod nas ima toliko ljudi mazohistickih sklonosti. Valjda nas folklor namece da moras pljuvati po samome sebi. A i tu su prisutni neki kompleksi mnanje vrijednosti i osobne frustracije. Da ne spominjem fasisticke izvjave o naciji koja je sklona schizofreniji. fakat seres. neces dobiti nicije odobravanje ako budes pljuvao po svojima.

btw, da cujemo sto si to snimio i koje su ti reference ... ili mozda opet samo seres...
Uopce mi nije zao i sve sto sam rekao stojim iza toga, a svi koji brane ovo smece od drzave brane i sranje u kojemu je i nikada nece izaci iz toga i bas me boli... previse godina sam bacao bisere pred svinje [hrvate] i ovakav tvoj odgovor me samo cvrsto uvjerava u to da sam u pravu i sa hrvatima uopce n ecu imati posla, stoga si svoj glupi i nepristojni odgovor na hrvatskom da nitko ne razumije fino porini v rit i samo idiot kojemu je Giboni vrhunac glazbene umjetnosti moze hvaliti ovu tvorevinu koju nazivamo drzava a koja to zapravo nikad nije ni bila niti ce ikada biti.

Osim toga, smatras da ova zena izgleda kulturno i svira nesto vrijedno hvaljenja mozda? Mi smo samo predmet sprdnje, i to vise nego zasluzeno. Ja se samo ogradujem od toga i ne zelim da moja muzika ima ikakve veze sa mojim porijeklom. Kada bi mogao, najradije bi da nitko ni ne zna odakle sam jer me je sram. Ovo je moj zadnji post ovdje ionako i ne zanima me laprdanje o tome. Ionako se ovdje u hrvatskoj samo previse laprda a nista ne radi. Mislis da ce nam ikad biti bolje? Grdno se varas.

Sto se tice toga da si bio "around" i nisi nasao nijedno bolje mjesto za zivot, to mi je totalno jasno, jer ne spadas tamo i zato uzivaj ovdje gdje jesi, tu i spadas.

Sorry guys, someone's being rude. Talk english here stupid so everybody could understand.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. - Jiddu Krishnamurti

Dave (necu reci Davor jer znam da se sramis svog imena)
DuX wrote: ...previse godina sam bacao bisere pred svinje-hrvate
opa, ma s kojim si nas to biserima pocastio? daj da cujemo sto imas za ponuditi. ma tko si ti uopce? luzer koji nista nije napravio ovdje i onda je uvjerio i sebe i ostale da mu je za to kriva drzava ili netko treci
DuX wrote: i ovakav tvoj odgovor me samo cvrsto uvjerava u to da sam u pravu i sa hrvatima uopce necu imati posla
s hrvatima??? pa tko si ti majmune?!
DuX wrote: Sorry guys, someone's being rude. Talk english here stupid!
aha, znaci treba biti ovako pristojan kao ti. ma napusi mi se kurca, seljacino iskompleksirana

galwaypark wrote:

BTW, I'm not being a localpatriot here, but DuX might have overreacted a bit. It's not all that bad here. I mean, you don't really think Beirut is a pile of ruins, do you? Is Moscov really a powerty ridden city destroyed by mafia shootouts? I don't think so. And they also, and many more come to mind, had their troubles in their time, and still do. Zagreb is by no means some godforsaken village in the vampire infested mountains, and neither are most of the bigger cities in Croatia.
(Not like they're New York or something, but hey...)

Just my two cents.
You're right about me overreacting. I always do when it comes to music/croatia. The most frustrating thing for me here is that there's almost no clubs and places where I could hear something I like. When you add that I couldn't find a decent job for years to it... frustration is getting bigger. So that's when I decided to go to Taiwan 3 years ago and see how things work there and made some money teaching english to kids ;-). it was a very nice experience, and it opened my mind even more and I've just confirmed my opinions about Croatia. When you live here, it just wears you out much too easily, and it's no place to live for an artist, as if the artist's life isn't hard enough already ;-).

Still, I always say there's no coast like croatian coast, but nothing else, really. Come to Zagreb for a few days and try having some fun... good luck with that :D. Yea, people here are mostly nice to foreigners, especially if you wave some euros at them...

Cheers!
Last edited by DuX on Tue Jun 21, 2005 12:14 pm, edited 1 time in total.

DuX wrote: Osim toga, smatras da ova zena izgleda kulturno i svira nesto vrijedno hvaljenja mozda?
kakve veze ima ova zenska s bilo cim? spot je seljachija teska i zasluzio je sprdnju, ali to uopce nije tema mog komentara, nego tvoje uvrede na racun i mene i svih ljudi koji ovdje zive, a koje ocito smatras stokom
Kada bi mogao, najradije bi da nitko ni ne zna odakle sam jer me je sram.
to sam i sam skuzio. kod tebe je ocito rijec o kompleksu manje vrijednosti.

Sretno ti bilo Dave ili kako se god budes zvao u buduce

Stvarima uopce n ecu vidio ruznije zene od njihovih, fasisticke..............., da nitko ni ne zna odakle sam jer me je, eki ni gtok! :shock:

Prisutni neki kompleksi, wi wi wi eki ni glazbene umjetnosti moze muzika. Glazbene umjetnosti moze fatta lady :P , neces dobiti nicije odobravanje, ahhh nico.

Ali kad to netko drugi stone elexia :-o , nasao nijedno bolje mjesto mecy oc, razumije fino porini da da da 8).

Post Reply

Return to “Everything Else (Music related)”