I actually OWN Mulab & Mux... But... It's not gonna work?

Official support for: mutools.com
User avatar
KVRist
305 posts since 13 Nov, 2010

Post Sat Apr 17, 2021 12:13 am

I OWN my versions, I have the latest versions (to the best of my knowledge) and It says it expires in 4 days??? WTF? I blacked out my name from the bottom of the pic, but it says @ 'my name' which would imply registered and paid for no? What is going on???
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
KVRAF
10998 posts since 24 Jun, 2008 from Europe

Post Sat Apr 17, 2021 12:33 am

It's not about your user key, it's about that specific MuLab version, an unintended time limit slipped thru in that version, apologies for that!

Solution: Please update to M8.7.6:

MuLab: http://www.mutools.com/mulab/app-patch/index.html

MUX Modular Plug-In: http://www.mutools.com/mux/app-patch/index.html

User avatar
KVRist

Topic Starter

305 posts since 13 Nov, 2010

Post Sat Apr 17, 2021 9:10 pm

Thank you for the reply... Should chuck a sticky post for others until it's long past maybe? Cheers.

KVRer
6 posts since 7 Apr, 2020

Post Sat Apr 24, 2021 4:20 pm

Hi, just updated to M8.7.6 - after 30 sec each 10 sec goes white noise.
Paid version. Licence on the place (verified). My actions?
Thank you!

User avatar
KVRAF
10998 posts since 24 Jun, 2008 from Europe

Post Sat Apr 24, 2021 9:13 pm

Insert your M8 user key.

If you would have questions about your user key then email Image

In any case: Do not publish your user key in a public place like this, email about it privately.

KVRer
6 posts since 7 Apr, 2020

Post Sat Apr 24, 2021 10:47 pm

M8 key on the place as i said. and was working well all the time. ok. i will send question to infodesk. thank you.

User avatar
KVRAF
10998 posts since 24 Jun, 2008 from Europe

Post Sun Apr 25, 2021 9:40 am

Thanks for emailing about this. Glad the issue has been solved. (was demo noise from a VST plugin)

Return to “MUTOOLS”