One of my rack panels is almost missing!

Official support for: mutools.com
carlca
KVRian
Topic Starter
955 posts since 17 Jan, 2005 from London

Post Wed Apr 20, 2022 11:40 am

I have a rack set up with an instance of Kontakt in it. I've noticed that the rack seems to have almost vanished to a small vertical strip at the end of the racks just after the drums rack...

Screenshot 2022-04-20 at 20.34.11.png

Whatever I do I cannot expand the panel to full size. Any ideas, any one?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Bitwig 4.2.3 + Driven by Moss 16.5 / MuLab 9.0.35
Novation Impulse 49 Keyboard + Focusrite Scarlett 2i2 Interface
Mac Mini M1 16GB/2TB + macOS 12.3.1 Monterey

carlca
KVRian
Topic Starter
955 posts since 17 Jan, 2005 from London

Post Wed Apr 20, 2022 11:59 am

No matter! I was using Kontakt with a Sub Bass instrument. I've now replaced that instrument with a MuTools native device, the "Factory Presets -> Instuments -> Bass -> Sub Bass" loaded, which sounds fine to me, and crucially, is not making the device panel disppear (so far 😉)...
Bitwig 4.2.3 + Driven by Moss 16.5 / MuLab 9.0.35
Novation Impulse 49 Keyboard + Focusrite Scarlett 2i2 Interface
Mac Mini M1 16GB/2TB + macOS 12.3.1 Monterey

User avatar
mutools
KVRAF
11634 posts since 24 Jun, 2008 from Europe

Post Thu Apr 21, 2022 12:49 am

If it would happen again, please report again. Please then post a full screenshot. Ideally also with a step-by-step how to repeat it. Thanks.

carlca
KVRian
Topic Starter
955 posts since 17 Jan, 2005 from London

Post Thu Apr 21, 2022 11:16 am

mutools wrote: Thu Apr 21, 2022 12:49 am If it would happen again, please report again. Please then post a full screenshot. Ideally also with a step-by-step how to repeat it. Thanks.
Yep! Will do.
Bitwig 4.2.3 + Driven by Moss 16.5 / MuLab 9.0.35
Novation Impulse 49 Keyboard + Focusrite Scarlett 2i2 Interface
Mac Mini M1 16GB/2TB + macOS 12.3.1 Monterey

Return to “MUTOOLS”