OSX El Capitan

Official support for: bluecataudio.com
User avatar
Blue Cat Audio
KVRAF
Topic Starter
5038 posts since 8 Sep, 2004 from Paris (France)

Post Thu Oct 01, 2015 5:27 am

Plug-ins and standalone host application have been running smoothly so far on OSX El Capitan. Have you successfully migrated yet? Tell us your story!

Image

idave
KVRer
1 posts since 10 Oct, 2015

Post Sun Oct 18, 2015 5:25 am

Tested "Patchwork" in pts12 on both MPro (2013 trashcan) & MBpro (2011) I tested 3 or 4 Waves plugins (VST versions) and all seems to be good. One feature request would be the ability to automate the plugins inside of PW, a pretty big thing for a lot of users?

keep up the great work!!

dave

Pro trashcan late 2013 , "stock" Quad-Core and Dual GPU
3.7GHz Quad-Core Intel Xeon E5 processor, 12GB 1866MHz DDR3 ECC memory
Dual AMD FirePro D300 with 2GB GDDR5 VRAM each
256GB PCIe-based flash storage1

MacBook Pro (13-inch, Early 2011) 2.7 GHz Intel Core i7
16 GB 1333 MHz DDR3 **500gb Samsung 840 Evo SSD installed**

Both machines running OS X El Capitan!

User avatar
Blue Cat Audio
KVRAF
Topic Starter
5038 posts since 8 Sep, 2004 from Paris (France)

Post Sun Oct 18, 2015 10:51 am

Thanks for the feedback. Glad that it works well for you.

You can actually already automate sub-plug-ins parameters. You just need to map sub plug-ins parameters to PatchWork controls (see the Params Map chapter in the manual for more information). Once you are done, you can automate the PatchWork parameters called Control 1/ Control 2, 3,4 etc. in Pro Tools. These parameters expose the selected sub plug-ins parameters to the host.

alexsaga
KVRer
2 posts since 23 Oct, 2015

Post Fri Oct 23, 2015 2:10 am

Not so easy. I've got a problem to load more than one virtual instrument. Kontakt player for example.
Loading, but no sound.

User avatar
Blue Cat Audio
KVRAF
Topic Starter
5038 posts since 8 Sep, 2004 from Paris (France)

Post Sat Oct 24, 2015 4:28 am

This is odd. Can you maybe post a screenshot of your session? Does this happen with any synth you have tried?

alexsaga
KVRer
2 posts since 23 Oct, 2015

Post Tue Oct 27, 2015 2:13 pm

Sorry, tested now more precisely. Seams like MIDI configuration in PT12 has been wrong.
Checked 3 Instrument tracks in one time, all with Patch Work: Engine, Kontakt, Trillian, all work.
Taken VST versions. Kontakt also works in Logic through Patch Work. So, everything is perfect.
Sorry, again.

User avatar
Blue Cat Audio
KVRAF
Topic Starter
5038 posts since 8 Sep, 2004 from Paris (France)

Post Tue Oct 27, 2015 2:29 pm

Great! Thanks for the heads up. Glad that it finally works for you.

Return to “Blue Cat Audio”